Sociale Schoonheden met o.a. Nikkie Plessen en Famke Louise

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wat is nou de allermooiste foto die je de afgelopen 24 uur op sociale media had kunnen tegenkomen? Geen idee, maar we hopen dat de foto’s hieronder in de buurt komen! Nikkie Plessen, Gwen van Poorten, Famke Louise en Britt Scholte staan op de socials garant voor kwaliteit!

Nikkie Plessen

Waarom zou je ooit een auto kopen als je een benenwagen als die va Nikkie Plessen hebt? We weten dankzij haar Instagram toevallig dat de blonde modemagnaat wel degelijk een auto heeft, maar dit eindeloze paar stelten krijgt ook regelmatig een poetsbeurt zo te zien!

Gwen van Poorten

Dit kiekje van Gwen van Poorten komt ons bekend voor. Is de presentatrice aan het insta-recyclen! Foei! Fijn plaatje, dat wel!

Famke Louise

Famke Louise is nét een weekje te laat met dit tropische strandkiekje. Oh, de zangeres was op Ibiza? Dan mag het nog gewoon. Ach, wie houden we voor de gek. Zulke foto’s mag ze elke dag van het jaar plaatsen!

Britt Scholte

De blik van Britt Scholte is zó indringend, dat ze een huiszoekingsbevel nodig heeft om iemand op deze manier aan te mogen kijken. Alsof ze direct bij de huiskamer van je ziel naar binnen tuurt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Drama bij ‘De Bachelor’, Paul en Rien zoenen al in vijfde aflevering met meerdere deelneemsters!

Bachelors Paul en Rien nemen het er flink van tijdens het nieuwe seizoen. In de vijfde aflevering zoenen ze allebei al met meerdere deelneemsters! Dit zal voor heel wat drama gaan zorgen...

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.