Sociale Schoonheden met o.a. Jennifer Hoffman en Mikky Kiemeney

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Heerlijk, zo’n extra lang, extra warm weekend. Jennifer Hoffman, Mikky Kiemeney, Sophie Milzink en Inge de Bruijn geven je Pinkster-survivaltips: vooral niet teveel doen. En pak er vooral een alcoholische versnapering bij. De terrassen zijn namelijk weer open! Laat die kurken, dopjes en blikjes maar knallen.

Sophie Milzink

Sophie Milzink doet het rustig aan dit lange weekend. Ze heeft zichzelf in de zon geparkeerd en een wijntje erbij gepakt. Haters vragen: heeft ze niks beters te doen? Deze foto is haar antwoord: dikke nee.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sophie Milzink (@sophiemilzink) op

Inge de Bruijn

Inge de Bruijn viert dat de terrassen weer open zijn. De zwemkampioen telt af naar gezelligheid buitenshuis. Daar hoort natuurlijk een glaasje bij. En nog een glaasje. En een cocktail. Laat je nog wat voor ons over, Inge?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Inge De Bruijn (@ingedebruijn) op

Jennifer Hoffman

Jennifer Hoffman hoeft niet de terrassen op voor haar alcoholische versnapering. De blondine is de drukte van de stad ontvlucht, en bevindt zich in de natuur. Daar staat ze licht aangeschoten in een vijvertje te turen. Dit momentje van bezinning zie je op de foto hieronder.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jennifer Hoffman (@jennifermaryhoffman) op

Mikky Kiemeney

Wie er niet aan de alcohol zit is Mikkie Kiemeney. Haar vriend Frenkie de Jong moet oppassen met het spul: de Spaanse competitie gaat in juni weer beginnen. Mikky stelt zich solidair op. Een zondagse wandeling kan gelukkig wél nog gewoon.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door MIKKY. (@mikkykiemeney) op

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten