Sociale Schoonheden met o.a. Geraldine Kemper en Katja Schuurman

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Een nieuwe dag betekent een nieuw overzichtje gevuld met Sociale Schoonheden. Vandaag zien we een jonge Katja Schuurman, deelt Yolanthe Cabau een spannend kiekje, laat Geraldine Kemper zien hoe lenig ze is en vertelt Olcay Gulsen een geheimpje.

Katja Schuurman

Katja Schuurman voelde zich een beetje nostalgisch en besloot een kiekje uit de oude doos te delen met haar volgers. Op de foto is de brunette 17 lentes jong. En ja, ook toen zag de inmiddels 45-jarige Katja er prachtig uit.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Yolanthe Cabau van Kasbergen

Yolanthe Cabau mocht afgelopen maand de All Time Favorite Award in ontvangst nemen. Zoals de naam al doet vermoeden is de ex-voetbalvrouw uitgeroepen tot de favoriet van de Nederlandse man over het afgelopen decennium. En ja, al helemaal na het zien van het onderstaande kiekje, begrijpen wij wel waarom!

Geraldine Kemper

Iemand die altijd wel in is voor een beetje lol, is Geraldine Kemper. Het is al een tijdje wat stiller rondom de presentatrice, en dat vinden we toch wel jammer. Gelukkig is Gerrie zelf niet social media-schuw en deelt ze zo nu en dan een leuk fotootje met ons. Zo ook die van gistermiddag, toen ze een fietstochtje door Amsterdam maakte.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Geraldine Kemper (@geraldine_kemper) op

Olcay Gulsen

Sinds de oprichting van haar beautymerk Olcay Gulsen Beauty, zien we Olcay Gulsen eigenlijk alleen nog maar met allerlei smeerspulletjes in de hand. Gelukkig kunnen wij mannen hier doorheen kijken en weten we deze foto alsnog zeer te waarderen!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten