Sociale Schoonheden met o.a. Gaby Blaaser en Lauren Verster

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Let op! Deze sociale schoonheden mag je absoluut niet missen! Dat zeggen we vaker, maar hebben we elke dag een overzichtje met Gaby Blaaser, Bo Maerten, Liza Sips en Lauren Verster? En zitten daar dan dit soort foto’s tussen? Precies. Snel naar beneden scrollen dus.

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser is er weer! We weten nog steeds niet of ze een vaste relatie heeft overgehouden aan De Bachelorette, maar met een Instagram vol foto’s als deze, staan de mannen waarschijnlijk sowieso in de rij!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gaby Blaaser (@gaby.blaaser) op

Bo Maerten

Bo Maerten had een royale borrel op haar eigen balkon met een vriendin. Koude rosé, vers gemaakt fingerfood, zon op haar kop: Bo zit goed!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door bo rose maerten (@bomaerten) op

Lauren Verster

Lauren Verster was zich aan het voorbereiden voor een fotoshoot met &C, het blad van Chantal Janzen. De shoot was volgens Lauren zonder make-up, maar zo te zien ontbrak er nog een ander belangrijk element: kleding!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lauren Verster (@laurenverster) op

Liza Sips

Liza Sips start haar dag met een ouderwetse spiegelselfie! Hoewel de meerderheid van alle Instagramfoto’s vooropgezet zijn, geloven we best dat Liza net hier net uit bed komt. En uhm daarna even langs de styling geweest is. Ze heeft haar pyjamabroek nog wél aan!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Liza Sips (@lizasips) op

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten