Sinterklaas voorbij: we mogen weer eindeloos naar Mariah Carey luisteren!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer zover. Na vandaag kunnen we afscheid nemen van Sinterklaas en een heuse kerstengel tegemoet zien. Want tijdens kerst draait alles om Mariah Carey.

Wie is er niet groot geworden met ieder jaar Mariah Carey over de speakers rond de kerst periode? Nou, ook dit jaar staat Mariah met haar leger aan kerstnummers weer klaar om de Nederlandse radio’s en playlists te veroveren. Nu Sinterklaas officieel weer voor een voltallig jaar ophoepelt naar Spanje kan je nog meer kerstgekte verwachten. Kerst neemt al steeds meer de overhand in de wintermaanden, maar na 5 December zijn altijd alle remmen los. De komende weken zal je op elke straathoek een versie van All I Want For Christmas horen. Dat roept natuurlijk wel de vraag op hoe het nu eigenlijk met Mariah gaat. Heeft ze naast al die kerst hits nog wat anders uit lopen voeren de afgelopen jaren?

Lees ook: Miss Montreal is onze Mariah Carey

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Mariah Carey is koningin van kerst op hete foto’s

Voor de meeste mensen betekent kerst dat je weer ongegeneerd naar artiesten als Mariah Carey mag luisteren. Eindelijk kan je die oude cd van All I Want Christmas weer afvegen en traditiegetrouw in je nooit meer gebruikte cd-speler doen. Mariah is de ongekroonde koningin van kerst. Dat is al jaren zo. Elke winter post ze prachtige foto’s van zichzelf bij het hete haardvuur. Al is dat vuur natuurlijk nooit net zo heet als Mariah zelf. Ze weet ook elk jaar nog een nummer toe te voegen aan haar lange kerst repertoire. Maar toch blijft dat ene nummer altijd het beste. Dus om even in de Mariah sferen te komen, is hier nog een keertje haar grootste hit. Je zal vast kunnen genieten van Mariah Carey als hete kerstvrouw. Als je die lange lokken en dat lieve kerstpakje van Mariah ziet, dan ben je al helemaal in de stemming voor de feestdagen.

Mariah is bezig met nieuwe kerstspecial op spannende foto

Eigenlijk heeft Mariah Carey weinig nieuwe projecten op het moment. Omdat de bloedmooie zangeres zo synoniem is met kerst, is dat eigenlijk de periode waarin ze het meest actief en relevant is. De rest van het jaar hoor je dan ook weinig van de prachtige Amerikaanse. Af en toe komt er wel eens een nieuw nummer voorbij, maar van de royalty’s die ze met kerst ontvangt, kan ze in principe een heel jaar vooruit. Maar ook tijdens de kerst doet Mariah wel eens nieuwe dingen. Zo is ze nu voor de tweede keer bezig voor Apple TV+. Daarvoor heeft ze een nieuwe special gemaakt, genaamd The Magic Continues. Het is een vervolg op haar vorige kerstspecial voor Apple. Van extravagante decors tot CGI kerstmannen, Mariah haalt alles uit de kast om van kerst een feestje te maken. En dan doet ze natuurlijk, terwijl ze er adembenemend en verleidelijk uit ziet. Met kerst is het tijd voor Mariah om te stralen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Sylvana IJsselmuiden deelt uitdagende foto zonder shirt aan

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden heeft het ontzettend warm! Ze trekt voor verkoeling haar shirt uit!

Video: Yolanthe Cabau wil vooral niet dat je in haar lage topje kijkt

De beeldschone actrice Yolanthe Cabau heeft iets speciaals laten doen bij haarzelf, en dat brengt ze op zéér pikante wijze in beeld!

Video: Danique Hosmar speelt met flinke balk in hoog opgetrokken broekje

De superlenige Danique Hosmar stelt deze balk flink op de proef! Met deze video's maakt de blondine haar volgers bovendien enorm blij...