Shownieuws-expert Natacha Harlequin wordt uitgelachen na uitspraken over Glennis Grace

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shownieuws-expert Natacha Harlequin wordt keihard uitgelachen door haar collega’s (en heel Nederland) om haar uitspraken over Glennis Grace.

Natacha Harlequin wordt in Shownieuws keihard uitgelachen na haar uitspraken over Glennis Grace. Zowel haar collega’s als televisiekijkend Nederland zijn het niet bepaald eens met de meningen van Natacha en lachen ze daarom maar een beetje weg. Maar misschien is het eens tijd om aan te geven dat de uitspraken van Natacha de laatste tijd wel heel erg bijzonder zijn. Ze gaan nogal ver. Maar voorlopig lijkt Natacha bij iedereen meer op de lachspieren dan op de zenuwen te werken. En dat is voor haar wel goed, want zolang ze entertainment oplevert, mag Natacha blijven terugkomen.

Lees ook: ZIEN: Natacha Harlequin en Johan Derksen bij VI

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natacha Harlequin (@natachaharlequin)

Natacha verrast vriend en vijand met opvallende uitspraken

De uitspraak die het meeste opviel ging over de zoon van Glennis Grace. Daarover zei Natacha dat een minderjarige niet in de cel hoort te zitten. Dat de zoon van Glennis geroepen heeft dat hij iedereen dood zou schieten wordt heel even voor het gemak vergeten. Dat is niet belangrijk, want daar kan Natacha haar argument niet mee maken. Natacha vindt niet dat je Glennis en haar zoon nu al mag veroordelen en vast mag zetten. Opvallende uitspraken natuurlijk. Voor als je onder een steen hebt gelegen en je afvraagt waarom Glennis Grace en haar zoon zijn opgepakt, houdt je vast.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natacha Harlequin (@natachaharlequin)

Glennis Grace zit achter slot en grendel

Glennis is namelijk aangehouden op verdenking van mishandeling in een supermarkt. Dat hoor je goed, een van de meest succesvolle zangeressen van Nederland is vastgezet voor mishandeling. Glennis wilde namelijk verhaal halen, aangezien haar vijftienjarige zoon gewond was thuisgekomen na een ruzie in de winkel. Hij had een elktronische sigaret gebruikt in de winkel en werd gevraagd te vertrekken. Dat wilde hij natuurlijk niet en er ontstond een ruzie. Nu blijkt de appel niet ver van de boom te vallen, want nadat Glennis werd uitgelachen toen ze verhaal kwam halen, duwde ze een medewerker en ontstond er nog een ruzie.

Natacha Harlequin doet vreemde uitspraak over Lil Kleine

Maar Glennis is niet de enige BN’er voor wie Natacha het de laatste tijd opneemt. Ook Lil Kleine kan rekenen op de steun van de Shownieuws-expert. Toen de andere presentatoren los gingen op de pauperkabouter, greep Natacha in. Want nu Lil Kleine een hoger beroep heeft aangevraagd, is hij weer verdachte en geen dader. En je mag hem dus, in de ogen van Natacha, ondanks zijn eerdere veroordeling, niet als dader zien. Dat mag pas na de uitspraak in het hoger beroep. Lil Kleine ontkent nog steeds alle vormen van mishandeling en moet binnen veertien dagen zijn hoger beroep instellen. Pas daarna mag je eigenlijk een oordeel vellen. Haar collega’s lachen erom. Waarom Natacha het de laatste tijd zo opneemt voor de schurken uit bekend Nederland is nog niet duidelijk. Misschien hoopt ze een wit voetje en een nieuwe zaak voor haar advocatenbureau binnen te slepen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natacha Harlequin (@natachaharlequin)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Welmoed Sijtsma laat lijf zien in open jurkje

De prachtige Welmoed Sijtsma is bekend als presentatrice van, onder andere, Op1. Presenteren is echter niet het enige waar ze goed in is...

Foto: Hélène Hendriks op Twitter aangepakt om foute uitspraak

Hélène Hendriks is razend populair bij de kijker. Toch kreeg de blondine het aan de stok met een fan op Twitter...

Foto: Celine Huijsmans ontmaskerd als verleidster

Televisiepresentatrice en Radio538-DJ Celine Huijsmans heeft met deze actie veel mensen heel erg laten schrikken...