Shownieuws

Mannenzaken.nl > Entertainment > TV > Shownieuws

TV-programma Shownieuws

Shownieuws is al sinds 2003 een losstaand tv-programma op SBS6. In Shownieuws worden de nieuwste feiten, roddels en andere informatie rondom BN’ers en de rest van de (inter)nationale showbizzwereld. De late editie van Shownieuws wordt elke dag rond 23.00 uitgezonden op SBS6. Shownieuws begon ooit als showbiz-blokje aan het eind van Hart van Nederland, maar werd later een volledig op zichzelf staand programma. De setting is door de jaren heen voortdurend veranderd, maar de inhoud van het tv-programma is grotendeels hetzelfde gebleven. 

De cast van Shownieuws 

Shownieuws werkt met een grote cast aan presentatoren en deskundigen. Voor elk onderwerp dat breed uitgelicht wordt, zit een specifieke deskundige in de studio die met zijn of haar expertise extra toelichting kan geven. Het komt vaak voor dat er 5 mensen aan tafel zitten bij Shownieuws. Zo schuiven o.a. Patty Brard, Hélène Hendriks, Marije Knevel, Sandra Schuurhof en Evert Santegoeds regelmatig aan om hun licht te schijnen op onderwerpen die bij hun vakgebied passen. 

Wie is de presentatrice van Shownieuws? 

Shownieuws heeft meerdere presentatrices. Airen Mylene is al sinds 2013 presentatrice van Shownieuws. Zij wisselt de presentatie van het programma af met haar collega’s Dyantha Brooks en Tooske Ragas. Annemarie Brüning is op sommige dagen te zien als invaller. 

Vaste gasten Shownieuws 

Door de jaren heen zijn er een aantal namen die veelvuldig te zien zijn en waren in het Showbizz programma. Voorbeelden hiervan zijn o.a de bekendheden Evert Santegoeds, Patty Brard, Guido den Aantrekker, Eline de Ruig, Joris Peters en Bart Ettekoven.

Nieuws

Natacha Harlequin lijkt baan kwijt te raken na missers in rechtszaak Ali B (video!)

Natacha Harlequin lijkt baan kwijt te raken na missers in rechtszaak Ali B (video!)

Foto: Airen Mylene krijgt enorm veel reacties op close-up

Presentatrice Airen Mylene deelt een enorm intieme foto op haar sociale media waar haar volgers ontzettend van schrikken...

Video: Juice-koningin Yvonne Coldeweijer krijgt onverwachte complimenten van Albert Verlinde

Albert Verlinde de man die juist zei dat juice-kanalen gevaarlijk zijn, geeft onverwacht een compliment aan Yvonne Coldeweijer.  

Sandra Schuurhof straalt in jurkje op zonnige foto

Sandra Schuurhof is dagelijks te zien bij Shownieuws. Hiervoor trekt Sandra haar allermooiste kleren uit de kast en ze straalt van oor tot oor door haar eigen kledingkeuze.

Foto: Sandra Schuurhof begraaft strijdbijl na flinke ruzie met collega

Sandra Schuurhof is de vrouw die je meerdere avonden per week kan bewonderen achter haar desk bij Shownieuws. Ze post een wel erg bijzondere foto met haar collega's. Zou haar clash met één van deze collega's inmiddels vergeten zijn?

Shownieuws-expert Natacha Harlequin wordt uitgelachen na uitspraken over Glennis Grace

Shownieuws-expert Natacha Harlequin wordt keihard uitgelachen door haar collega's (en heel Nederland) om haar uitspraken over Glennis Grace.

Johnny de Mol kijkt wel heel verliefd naar Dyantha Brooks op deze foto

Dyantha Brooks heeft een intiem gesprekje met Johnny de Mol. Die kijkt haar vervolgens wel erg verliefd aan.

Hoe dan? Tooske Ragas is op deze foto nog net zo knap als vroeger!

We weten bijna niet meer Tooske Ragas er vroeger uitzag, omdat ze al zo lang op tv is. Door deze recente foto herinner je je gelijk hoe knap ze was (en is)!
Shownieuws

Profiel

Eerste uitzending: 2003 
Presentatoren: Airen Mylene, Annemarie Brüning, Dyantha Brooks, Tooske Ragas 
Zender:
SBS6 

Foto's

Shownieuws
Shownieuws
Shownieuws