Shelley Vol van OG3NE berijdt beest in superstrakke broek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Shelley Vol trekt weer sinds tijden de aandacht. Het stille lid van OG3NE heeft een leuke foto waarin ze laat zien hoe goed ze kan rijden. 

Zangeres Shelley Vol is onderdeel van meidengroep OG3NE. Samen met haar zussen geeft ze de meest mooie optredens en weet ze heel mannelijk Nederland achter zich aan te krijgen. Shelley wordt vaak gezien als de meest bedachtzame van de drie zussen. Ze houdt zich meestal in gesprekken iets afzijdig en is over het algemeen wat stiller. Ook op social media is de prachtige zangeres minder actief dan haar twee leuke zussen. Maar als Shelley dan een keer wat post, dan is het ook gelijk raak. Dan plaatst ze een plaatje waar je nog lang van smult. Nu ook weer. Zo heeft ze een foto op haar Instagram gezet waarin Shelley goed laat zien wat haar skills zijn als het om rijden gaat.

Lees ook: De mooiste Instagram foto’s van O’G3NE zangeres Shelley Vol
Shelley neemt foto op houten paardje

Shelley besluit dat het een leuk idee is om een foto te nemen op een houten paardje. Ze laat daarmee gelijk zien hoe goed ze eigenlijk is in berijden. En daar lijkt ze toch wel een bijzonder talent voor te hebben. Shelley weet zelfs op de achterkant van een houten paar een charmante houding aan te nemen. Haar super strakke broek helpt daar natuurlijk wel bij. Die maakt de pose nog even een stukje interessanter om naar te kijken. Als een verleidelijke ruiter staat ze klaar om zo jouw dromen in te galopperen.

Shelley en haar zussen geven warme kerstshows op de radio

Van het houten hobbelpaard moest Shelley echter wel gelijk weer door naar de radio studio. Deze week staan er voor OG3NE een aantal kerstoptredens gepland om de luisteraars thuis lekker in de stemming te krijgen voor Kerst. Met OG3NE ga je dus goed de feestdagen in. De zusjes, en in het bijzonder natuurlijk Shelley, bezorgen je die warme kerstgevoelens. Met zijn drieën geven de zusjes Vol jou een onvergetelijk optreden.
Foto: Shelley draagt killer outfit tijdens kerst optreden

Tijdens een van de mini kerstconcerten die OG3NE de komende tijd op de radio geeft was Shelley wel heel erg goed gekleed. Ze verruilde haar strakke broekjes voor een nette pantalon, die iets meer past bij het nette kerstfeest. Toch weet Shelley er in deze broek ook fantastisch uit te zien. Van de lieve coltrui tot de verleidelijke roze hakjes, alles lijkt te kloppen aan de outfit van Shelley. Als ze zo bij elk radiostation binnen komt lopen dan zal haar agenda de komende week nog gaan ontploffen, zo vol komt ie te staan. Na het zien van deze foto wil namelijk elk radiostation van Nederland en België dat Shelley eventjes langs komt om een klein nummer te zingen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Eurovisie-zanger Joost Klein harkt dankzij deze foto nú al de 12 punten van veel landen binnen

Joost Kleine weet wel hoe hij de gemoederen bezig moet houden. Met zijn nieuwe foto houdt hij mensen flink nieuwsgierig.

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...