Schaatsster Robin Groot blijft er onophoudelijk aan trekken en is nog lang niet klaar (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robin Groot weet alles uit zichzelf te halen en trekt hard. En dan wordt ze ook helemaal rood! 

Schaatsster Robin Groot blijft maar trekken en zal voorlopig nog niet stoppen! Ze is keihard aan het trainen en wilt echt alles er uithalen! Haar gezichtje lijkt dan ook helemaal rood te kleuren door de heftige workout.

Robin Groot doet moeilijke oefening en gaat er helemaal voor

Onze prachtige schaatsster Robin Groot is keihard aan het trainen voor de aankomende wedstrijden die ze heeft op de schaatsbaan. Maar ze is wel erg extreem bezig! Robin is namelijk echt al haar kracht aan het uittesten, daarom is het ook niet gek dat ze het hartstikke warm heeft en een rood, uitgeput gezichtje heeft! Maar ze blijft maar doorgaan totdat ze echt niet meer kan! Robin zal daardoor een steeds betere schaatsster worden.

De video die ze heeft geplaatst is ook vanaf een leuk punt gefilmd. We zien het namelijk alsof wij degene zijn die het touw vasthouden! Dat geeft een leuke inkijk hoe het zou zijn als je met Robin aan het trainen was. De leuke schaatsster weet wel erg goed hoe ze iedereen kan vermaken! Fans vinden de beelden namelijk magisch om te bekijken en hopen natuurlijk erop dat ze nog veel meer van deze leuke video’s mogen plaatsen.

Bekijk de video van Robin zelf door hier te klikken!

Robin Groot verrast iedereen met veel prachtige privé foto's

Meer zien van Robin Groot kan op Instagram

Wil jij nou meer zien van de leuke Nederlandse schaatsster Robin Groot? Neem dan zeker even een kijkje op haar Instagrampagina! Ze weet precies hoe ze de aandacht kan krijgen en dat laat ze wel blijken! de knappe schaatsster geeft je graag een kijkje in haar privéleven als ze bijvoorbeeld op vakantie is of aan het chillen met haar beste vriendinnen. Het is dus zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...