Schaatsster Michelle de Jong overladen met complimentjes vanwege heerlijke foto aan het water

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De mooie schaatsster Michelle de Jong heeft een nieuwe foto online gezet en haar fans overladen haar met complimentjes. 

De mooie schaatsster Michelle de Jong heeft weer een nieuw prikkelend plaatje online gezet en haar volgers die smullen daar natuurlijk wel van. Het meisje met de mooie rode haartjes weet precies hoe ze haar fans een beetje tevreden moet houden. Dat merk je wel aan de leuke kiekjes die ze maakte aan het water. Kijk snel hieronder om te zien hoe de foto’s van Michelle geworden zijn en waarom haar fans ze zo leuk vinden om te bekijken.

Lees ook: Knappe schaatsster Michelle de Jong (24) rekt zichzelf flink uit

Michelle de Jong weet hoe ze haar fans tevreden moet houden

Met haar fijne uiterlijk en geweldige pakjes, weet MIchelle de Jong wel hoe ze haar fans een beetje tevreden moet houden. Dat doet ze namelijk door het plaatsen van de meest uitzonderlijke foto’s. De plaatjes die Michelle online zet, zijn van zulke hoge kwaliteit dat je er simpelweg wel van moet genieten. De mooie roodharige schaatsster weet haar fans helemaal in te pakken met haar nieuwste plaatjes. Daarvoor is ze buiten aan het water gaan staan op een enorm heldere dag. De zon is misschien fel, maar straalt niet zo heftig als Michelle dat doet op haar nieuwste foto.

Michelle de Jong laat goed haar mooie vormen zien

De prachtig schaatsster laat goed haar mooie vormen zien met haar nieuwste look. Ze draagt op de foto’s namelijk een broek die goed strak zit. En daardoor zie je mooi al haar leuke vormen. En de schaatsster heeft flink getraind in haar leven, dus dat ze een mooie en strakke bouw heeft, dat is gegarandeerd. Deze broek bevestigd dat maar weer op een bijzondere wijze. Met haar nieuwe pakje laat ze goed zien hoe ze het beste uit haar foto’s kan halen door een nieuwe outfit aan te trekken. De opvallende paarse trui helpt natuurlijk ook mee. Daardoor valt Michelle gelijk nog meer op. Niet dat de schaatsster dat nodig heeft natuurlijk, want met zo’n mooie bouw was dat sowieso wel het geval. Michelle weet in ieder geval haar volgers enorm te imponeren met dit plaatje.

Lees ook: Video: Topfitte schaatsster Michelle de Jong (24) doet het geweldig in slow motion

Michelle de Jong is fan van buiten foto’s maken

De mooie schaatsster met de rode haren is enorm fan van buiten zijn. Dat merk je wel aan alle leuke foto’s die ze plaatst op haar Instagram account. Michelle heeft daar namelijk veel foto’s in de natuur, of in de buitenlucht op staan. En die zijn vaak genoeg om haar fans helemaal wild te maken. Ze kijkt dan lief en mysterieus in de camera en speelt wat met haar haren. Dat ziet er goed uit! Voor haar volgers is dat genoeg om helemaal verliefd te worden op deze mooie dame. Daar hebben ze natuurlijk sowieso weinig voor nodig. Maar als Michelle dit soort kiekjes op hen af vuurt, dan gaat het helemaal in een rap tempo.

Meer zien van Michelle de Jong? Kijk op Instagram

Als je nou geen genoegen kan krijgen van Michelle de Jong, dan moet je even naar haar Instagram pagina gaan. Daar heeft ze namelijk nog veel meer moois staan.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.