Knappe schaatsster Michelle de Jong (24) rekt zichzelf flink uit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Michelle de Jong is weer online verschenen met een nieuwe foto en die ziet er zoals gebruikelijk ontzettend goed uit. 

Michelle de Jong staat klaar om de schaatswereld te veroveren met haar talent, toewijding en opvallende verschijning. Als een veelbelovende atleet is ze vastbesloten om haar eigen pad te banen en naam te maken in een sport die al door haar familie is omarmd. Fans zijn fan van deze dame vanwege haar vastberadenheid, drive en ook vooral vanwege haar mooie foto’s.

Michelle de Jong rekt zich eens flink uit

In haar streven naar topprestaties is Michelle de Jong constant bezig met intensieve training. Om blessures te voorkomen, besteedt ze speciale aandacht aan het stretchen en voorbereiden van haar voor elke trainingssessie. Daarmee zorgt ze ervoor dat ze in ieder geval niet een blessure op zal lopen op cruciale momenten.

De uitstraling van Michelle de Jong in een strak pakje

Bij elke trainingssessie valt de aandacht op Michelle’s kenmerkende stijl. Gehuld in een strak schaatspak accentueert ze haar vormen en laat ze zien dat ze niet alleen op het ijs, maar ook qua uitstraling een indrukwekkende verschijning is. Haar rode haren maken de foto extra warm voor haar volgers, terwijl haar indringende blik hun aandacht de hele tijd vastgrijpt. Met foto’s als deze weet de sporter haar fans niet meer os te laten. En daarmee bewijst ze maar weer eens hoe veelzijdig ze is. Zelfs tijdens het sporten weet Michelle genoeg energie te kunnen steken in het maken van mooie foto’s.

Michelle de Jong: opkomende ster in de schaatswereld

Michelle de Jong, de getalenteerde jongere zus van Antoinette de Jong, maakt naam in de schaatswereld. Met prachtige rode krullen die ze deelt met haar zus, heeft Michelle in 2022 de titel van Nederlands kampioen sprint veroverd. Deze opkomende schaatsster staat nu al gevaarlijk dichtbij de prestaties van haar oudere zus. In 2022 behaalde Michelle de Jong de titel van Nederlands kampioen sprint, een indrukwekkende prestatie die haar in de schijnwerpers plaatste. Haar succesvolle optreden wekt de vraag op of er een intense competitie en rivaliteit tussen de zussen zal ontstaan. Voorlopig lijkt dat gelukkig nog niet te gebeuren.

Het bijzondere uiterlijk van Michelle de Jong

De schaatsster heeft net als haar zus een bijzonder uiterlijk te pakken. Het is maar weer duidelijk dat de familie de Jong een sterke partij genen in het bloed heeft zitten. De schaatsster heeft niet alleen ontzettend indrukwekkende vormen, maar ook een blik die je tot diep in je ziel aan lijkt te kijken. En daarmee wordt Michelle gelijk een stuk interessanter dan de meeste andere schaatssters. De roodharige schaatsster houdt de gemoederen zowel op als naast het ijs flink bezig.

Meer goud in het verschiet voor Michelle de Jong

Terwijl Michelle de Jong doorgaat met haar intensieve training en voorbereiding op komende kampioenschappen, blijven schaatsliefhebbers nieuwsgierig naar haar toekomstige overwinningen. Wat wordt uiteindelijk de top van deze boeiende schaatsster? We kunnen in ieder geval voorlopig nog veel verwachten van haar, want alles wijst erop dat deze roodharige schaatsster de komende schaatsseizoenen nog veel gaat laten zien.

Om meer van Michelle de Jong te zien moet je naar Instagram

Wil je nou nog meer zien van Michelle de Jong? Ga dan even naar haar pagina op Instagram en geniet van meer mooie foto’s!

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!

Schaatsster Michelle de Jong laat zich zien in riskant rokje (foto)

Michelle de Jong verwent haar mannelijke volgers met heerlijke foto in een zeer riskant kort rokje!