Video: Topfitte schaatsster Michelle de Jong (24) doet het geweldig in slow motion

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Michelle de Jong weet met haar geweldige vormen weer flink de aandacht te trekken. Het helpt dat je in deze video flink de tijd hebt om Michelle tot je te nemen. 

Als je een video van Michelle de Jong voor ogen krijgt, dan weet je al dat het genieten wordt. De mooie schaatsster heeft namelijk een ontzettend goed gevoel voor wat wel werkt op beeld en wat niet. En als ze dat combineert met haar strakke schaatspakjes en haar leuke voorkomen, dan krijg je echt wat bijzonders. Op haar laatste video zie je de schaatsster in slow motion over de baan gaan, terwijl je zicht hebt op al haar mooie vormen. Dat is nog eens genieten. Michelle vond de video leuk genoeg om met al haar fans te delen. Ze hoopt dat zij hem net zo leuk vinden als dat zij hem vindt. Bekijk hier de leuke video!

Lees ook: Knappe schaatsster Michelle de Jong (24) gaat haar beroemde zus achterna

De roodharige schaatsster Michelle de Jong betovert fans

Met zo’n leuk snoetje kan het ook haast niet anders dat al haar fans helemaal verliefd worden op de bijzondere schaatsster. Michelle weet met haar mooie video’s en foto’s toch wel het beste uit zichzelf naar boven te halen. Ze laat zich altijd van haar beste kant zien. Nu helpt het natuurlijk wel mee dat de schaatspakjes die ze draagt erg dun van stof zijn. Zo zitten ze altijd strak om haar mooie vormen gewikkeld. En daardoor krijg je toch echt wel veel te zien van de leuke schaatsster. De pakjes van Michelle zijn dus eigenlijk helemaal niet zo verhullend. Maar dat is natuurlijk niet erg. Daar hoor je geen enkele fan over klagen.

Michelle de Jong houdt van avontuur op haar vakantie foto’s

De mooie schaatsster bezoekt geregeld de mooiste plekjes in de wereld om even heerlijk tot rust te komen. Dat is ook niet zo gek, want als topschaatsster heb je ook een flink druk schema. Dan is het soms fijn om even helemaal niets te moeten. Maar wanneer Michelle op vakantie gaat, dan kiest ze niet voor een luxe resort. Michelle wil juist ook wel wat van de wereld zien en avontuur beleven. Haar vakantiefoto’s laten dus de meest bijzondere plekken zien. Michelle houdt er echt wel van om een beetje eropuit te trekken op vakantie. Je zal de mooie schaatsster dan ook maar weinig thuis op de bank zien zitten.

Lees ook: Knappe schaatsster Michelle de Jong (24) rekt zichzelf flink uit

Michelle de Jong wordt een hele grote

Met haar mooie foto’s, haar enorme schaatstalent en haar lieve snoetje, heeft Michelle de Jong alles in zich om de volgende grote schaatsster te worden. Dan hebben we het met zijn allen niet meer over Suzanne Schulting en Jutta Leerdam, maar dan praten we alleen nog maar over Michelle de Jong. Dat zou natuurlijk wel prettig zijn, aangezien de mooie schaatsster meer dan genoeg fijne kiekjes heeft om te kunnen bekijken. Daar wordt iedereen echte en stukje gelukkiger van als ze die zien.

Op Instagram vind je al Michelle haar mooie plaatjes

Wil je nou nog meer zien van Michelle de Jong? Dan moet je even naar Instagram gaan. Daar vind je nog veel meer leuke kiekjes van de schaatsster.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.