S10 deelt zeer verleidelijke foto vanuit haar badkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 deelt een foto vanuit de badkamer. De blondine lijkt haar volgers te willen verleiden met haar looks..

S10 verwent haar volgers met een verleidelijke foto in de spiegel. De blondine lijkt zich klaar te hebben gemaakt voor een speciale gelegenheid, maar waarvoor is nog maar de vraag. In ieder geval heeft ze nog een intense boodschap voor haar volgers..

S10 deelt kusje uit op spiegelfoto

Onlangs verwende S10 haar volgers met een foto vanuit haar badkamer. Op de foto is te zien hoe de blondine in de spiegel poseert, nadat ze zich op en top heeft klaargemaakt. Als cadeautje voor haar volgers, deelt ze nog een kusje uit naar de camera. Is dit haar manier om duidelijk te maken dat ze haar fans en volgers dankbaar is? In ieder geval lijkt het van wel. Maar waar gaat de blondine heen, waarvoor ze zich zo op en top heeft klaargemaakt? Dat zullen we waarschijnlijk nooit weten. In ieder geval vindt S10 dat ze er zelf ook goed uit ziet op de foto, anders had ze hem niet zomaar, zonder enige context, online gezet.

Lees ook: Foto: Maan en S10 zoenen tijdens romantische vakantie

Optreden S10 razendsnel uitverkocht

Dat S10 inmiddels een heuse bekendheid en ontzettend populair is geworden, is geen verrassing meer. Maar dat de blondine binnen 1 minuut de Arminiuskerk in Rotterdam zou uitverkopen, had zelfs S10 zelf niet kunnen dromen. Via Instagram deelt ze het goede nieuws; “Uitverkocht binnen 1 minuut, wie zie ik daar? En mocht je geen ticket hebben kunnen bemachtigen zie ik je hopelijk op 28 april in de Afas Live“. Terwijl de blondine het goede nieuws deelt, kondigt ze dus ook nog een nieuw optreden aan. En deze is nóg grootser. Afas Live staat bekend als een groot poppodium, waar maar liefst 6000 mensen terecht kunnen. Zal S10 deze ook uitverkopen?

Lees ook: S10 viert nieuwe song ‘Laat Me Los’ met sensuele foto in slaapkamer

S10 deelt liefde in kiekje

Onlangs plaatste S10 het volgende op Instagram; “I love Italy!!!“. Op deze foto zien we S10 die in haar bikini op een bootje zit. Terwijl de blondine uitkijkt over de mooie wateren van Italië. Tegelijkertijd verklaart de zangeres dus ook de liefde aan het land van de pizza’s en pasta’s. Door middel van verschillende kiekjes laat de blondine aan haar volgers weten waar ze zich op het moment bevindt. En als de ene foto al niet jaloersmakend genoeg was, plakt S10 en nog drie foto’s achteraan. Zelf lijkt S10 niet het meest fan te zijn van zelf in de camera kijken, want op drie foto’s kijkt ze weg. In ieder geval kunnen haar volgers op deze manier wel goed de omgeving zien waarin de blondine zich bevindt. En die is, naast de zangeres zelf natuurlijk, buitengewoon schitterend.

Lees ook: Foto: Emotionele S10 moet ogen sparen voor finale Songfestival

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Geraldine Kemper gaat helemaal los met knappe vriendinnetjes op afgelegen plekje (foto’s!)

Geraldine Kemper is haar zonnige vakantie aan het vieren zonder veel bedekking! Ze gaat dan ook helemaal los met haar vriendinnen.

Schaatsster Pien Hersman smeekt om de noten van haar knappe collega Robin Groot (foto!)

Pien Hersman is samen met haar vriendin en collega Robin Groot en wilt heel graag haar noten hebben. Dus ze zit op de bank te smeken!

Mona Keijzer wijst Wilfred Genee af met appje vanuit bed over keiharde bal (video!)

Wilfred Genee blijkt appcontact met BBB-politicus Mona Keijzer te hebben! Ze appt hem zelfs wanneer ze naar bed gaat...