S10 viert nieuwe song ‘Laat Me Los’ met sensuele foto in slaapkamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 laat haar nieuwe nummer samen met Bløf horen via Instagram. De blondine geeft haar volgers daarbij ook alvast een voorproefje in de vorm van een zéér foto…

S10 kondigt een nieuw nummer aan samen met de band Bløf. Via Instagram deelt de blondine allerlei voorproefjes van het nummer, genaamd ‘Laat me Los’. En de blondine is er duidelijk ontzettend trots op. En dat mag ook, want samenwerken met een band als Bløf is niet zomaar iets. Met hits als Dansen aan Zee, Zoutelande en Omarm me is de band uitgegroeid tot één van de populairste Nederlandse bands. Nu hebben ze dus gekozen voor een samenwerking met S10. Valt dit nummer in de smaak bij het publiek?

S10 geeft voorproefje met beelden

Om het nummer nóg populairder te maken, wilt de zangeres het natuurlijk zo goed mogelijk promoten. En dat doet de blondine volledig op d’r eigen manier. Zo plaatste S10 onlangs een opvallende foto, op Instagram. Deze foto was ter promotie van het nieuwe nummer ‘Laat me Los‘, met Bløf. Op de foto is te zien hoe de blondine op bed zit, met helemaal niks aan, we kijken tegen een rug aan. De zangeres heeft slechts een broek aan. Waarom de blondine specifiek voor dit kiekje heeft gekozen, is nog een raadsel. Maar in ieder geval slaat het goed aan bij het publiek. Ze krijgt van alle kanten liefde en mensen kijken uit naar het nummer, vooral na dit voorproefje. Terwijl de foto steeds verder inzoomt op deze video, is het nieuwe nummer ook al te beluisteren. Ook kondigt S10 aan dat er binnenkort een album aankomt. Wanneer is nog maar de vraag, maar in ieder geval is de blondine voorlopig nog niet van plan om te stoppen. Dat laat ze dan ook duidelijk merken in de tekst onder de foto. Zet je schrap, want we kunnen nog veel verwachten van S10!

Lees ook: Foto: Glimmende S10 ligt languit op het strand met bekende vriendin

S10 en Bløf testen nummer voor 45.000 mensen

Dat S10 inmiddels is uitgegroeid tot een heuse bn’er, is geen geheim meer. En dat blijkt al helemaal na deze Instagram post van de blondine. Op deze video is namelijk te zien hoe S10 en Bløf samen hun nieuwe nummer spelen. Maar ze spelen het niet zomaar, ze doen het namelijk voor maar liefst 45.000 man. Ze waren hier bij Concert at Sea en kregen de eer om hun nieuwe nummer voor het eerst live samen te spelen. Op de video is duidelijk het genot van de zanger van Bløf en de blondine te zien, en hoe ze genieten van deze ongelofelijke mensenmassa, en hun nieuwe nummer. De blondine krijgt van alle kanten steun vanuit de reacties; “Dit is toch niet normaal“, “Kippenvel“, “Pfff heel sick“. De mensen genieten er dus ook massaal van, van het succes van de nog maar 21-jarige blondine. Wordt S10 Nederland’s grootste zangeres?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Famke Louise laat haar verrukkelijke vormen zien in roze sportpakje

We hebben de mooie Famke Louise wel vaker gezien in een strak pakje, maar de video die ze nu heeft gedeeld krijgen wij het wel heel erg warm van.

Foto: Lesley Versprille (26) buigt voorover in piepklein pakje

Lesley Versprille laat zien hoe lenig ze is door eens flink voorover te buigen. Dit doet ze in een piepklein pakje...

Foto: Robin Hamersteen (34) komt zeiknat zonder topje het water uit

Robin Hamersteen trakteert met heerlijke beelden! Het model komt op magistrale wijze het water uitgelopen...