Foto: Emotionele S10 moet ogen sparen voor finale Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 stal de show tijdens haar optreden in de halve finale van het Songfestival. Het optreden lijkt heel goed te gaan, maar ineens kwamen er tranen op bij S10… Heeft de zangeres iets in haar oog zitten of kan S10 het allemaal niet meer aan?

S10 houd het niet meer tijdens optreden

Het was eindelijk zover, hét moment waar de blonde S10 al maanden naar toe werkt was daar. De eerste halve finale van het Songfestival in Turijn. De zangers vertelde in een interview de dag voor de halve finale dat ze over haar ergste zenuwen heen was. S10 zegt zelfs dat ze ze zich ”helemaal kapot gaat genieten”. Nu lijkt het toch ergens anders op dan genieten tijdens het optreden van S10 haar liedje De Diepte. In eerste instantie lijkt S10 nog een beetje nerveus om voor zo’n immens groot publiek op te treden. Vervolgens is duidelijk te zien dat de zangeres zich goed herpakt en S10 zingt de sterren van de hemel. Op het einde van het optreden zoomt de camera in op S10 en wat zien we daar? Het lijkt wel alsof S10 moet vechten om haar tranen in te kunnen houden. Zou de zangeres last hebben van hooikoorts of is er iets anders aan de hand?

S10 heeft grote bril die haar oogjes beschermt

S10 haar optreden was dus een enorm emotionele ervaring. Wellicht kwamen alle emoties van het nummer dat ze heeft geschreven naar boven. Of S10 is zo enorm trots dat ze op het Songfestival staat dat ze er emotioneel van wordt. De ogen van S10 hebben het in ieder geval zwaar. Wat wel enorm fijn is, is dat S10 een gadget heeft mee gebracht die helpt bij emotionele momenten. S10 is namelijk te zien met een mega zonnebril van Dior. Deze bril kan de mooie blauwen ogen van S10 goed beschermen voor de finale.

Na afloopt van het gevoelige nummer lijkt er een last van S10 haar schouders af te vallen. Het enige wat ze nu nog kan doen is afwachten tot de uitslag of ze door mag naar de finale. Zou S10 uit zelf bescherming de mega zonnebril weer dragen?

S10 zit hele avond in spanning

Het was een lange avond voor S10 want na haar eigen emotionele optreden kwamen nog negen andere optredens. Precies zoals verwachten bij het songfestival was het ene optreden nog vreemder dan de ander. Een plekje in de finale voor het sentimentele nummer van S10 leek er dus wel in te zitten. Of valt dit toch vies tegen?

S10 barst uit elkaar van geluk

Eindelijk is het zover: de uitslag wordt bekendgemaakt. Er mogen 10 optredens door naar de finale. In spanning zit het support team van S10 met haar af te wachten. Het eerste land wordt opgenoemd, maar helaas geen S10. De volgende dan wellicht? Helaas.. En zo gaat het minuten lang door. Je ziet dat S10 hoopvol wacht op de verlossende woorden, maar dat de spanning bijna niet te houden is. Uiteindelijk komen de presentators aan bij het allerlaatste land dat door mag…’The Netherlands!’. S10 kan haar geluk niet op en springt door het dolle heen op en neer. Het was een tergend lange uitslag, maar het belangrijkste is dat S10 door naar de finale is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!

Instagramkanaal van Hélène Hendriks nog steeds niet de oude na bizarre hack-poging

Hélène Hendriks werd onlangs gehackt! Haar kanaal is echter nog niet hersteld, en ziet er nogal vreemd uit...