Rondje Forum: foto’s van Maan, Jackie Groenen & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

dromen van een onbezorgde zomer, van festivals, het strand, sjieke feestjes… niet alleen de gemiddelde Nederlander doet het. Ook je favoriete bekende vrouwen snakken naar het normale leven. Britt Dekker en Abbey Hoes zouden het liefst een strandje pakken, terwijl Jackie Groenen en Maan de Steenwinkel mijmeren over weinig verhullende outfits die ze nu niet kunnen gebruiken…

Britt Dekker

Let’s go to the beach! Britt Dekker zou het liefst in bikini aan zee liggen. Toch moet de blonde presentatrice het met achtertuinzon doen. Aangezien het kwik weer aardig boven de twintig komt deze week is dat zonnehoedje een slimme bron van bescherming!

Maan de Steenwinkel

Feestbeest Maan de Steenwinkel mist veel dingen, maar festivals steken er met kop en schouders bovenuit. Zeker nu we alle Pinkpops, Lowlands, Emporiums uit onze agenda kunnen schrappen. Wat heb je aan een festival-outfit als je ‘m niet op een festival aankunt? Je kan hem altijd nog op Instagram delen…

Jackie Groenen

Jackie Groenen gaat een stapje verder. Zij vindt het zo jammer dat ze deze schitterende rode avondjurk niet kan en mag gebruiken, dat ze ‘m maar gewoon voor de lol aantrok. Verder dan een badkamer-spiegelselfie kwam ze niet. Vooral de onderste helft van deze foto moet je gezien hebben.

Jackie Groenen

Abbey Hoes

Net als Britt is ook Abbey Hoes toe aan een stranddagje. Lekker uitwaaien is het ultieme begin van een productieve dag. Niet iedereen heeft echter een strand in de achtertuin. Misschien maar goed ook. Dan heeft Abbey tenminste alle ruimte.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!