Rondje Forum: Foto’s van Geraldine Kemper, Babette van Veen & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijd voor een Rondje Forum! Loop je mee? Kijk je links uit je raampje, dan zie je Geraldine Kemper die dringend een ventilator nodig heeft. Aan je rechterkant zie je Babette van Veen die zich even een filmster uit de sixties waant. Meer zien? Lees snel verder!

Robin Martens

Net als je denkt dat je elke hoek van Robin Martens‘ walk-in closet kent, zet ze haar camera op een nieuwe plek neer. Het begint een beetje op een rondleiding van haar eerste verdieping te lijken. Fraaie hal, mooi beklede trap. Ohja, die bikini ziet er ook best aardig uit.

Nikkie Plessen

Voor de benenmannen. Nikkie Plessen is bij RTL Boulevard soms presentatrice (staand achter desk), maar ook analist / gast / specialist (zittend op stoel). In die tweede rol komen haar stelten goed tot hun recht!

Geraldine Kemper

Het is alweer tijd voor de finale van Expeditie Robinson, onbekende Nederlander/Belg-editie. Dat het warm is op dat eiland weten we dankzij al die glimmende voorhoofden. Maar Geraldine Kempers kledingkeuze schreeuwt ook ‘MAG ER EEN RAAMPJE OPEN?’ Luchtiger kan bijna niet.

Babette van Veen

Babette van Veen is een beetje de ‘grand dame’ van GTST aan het worden. Gelukkig begint haar personage Linda dat ook door te krijgen. De sterallures zijn zichtbaar. Schitterend toch?

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten