Rondje Forum: Foto’s van Geraldine Kemper, Babette van Veen & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijd voor een Rondje Forum! Loop je mee? Kijk je links uit je raampje, dan zie je Geraldine Kemper die dringend een ventilator nodig heeft. Aan je rechterkant zie je Babette van Veen die zich even een filmster uit de sixties waant. Meer zien? Lees snel verder!

Robin Martens

Net als je denkt dat je elke hoek van Robin Martens‘ walk-in closet kent, zet ze haar camera op een nieuwe plek neer. Het begint een beetje op een rondleiding van haar eerste verdieping te lijken. Fraaie hal, mooi beklede trap. Ohja, die bikini ziet er ook best aardig uit.

Nikkie Plessen

Voor de benenmannen. Nikkie Plessen is bij RTL Boulevard soms presentatrice (staand achter desk), maar ook analist / gast / specialist (zittend op stoel). In die tweede rol komen haar stelten goed tot hun recht!

Geraldine Kemper

Het is alweer tijd voor de finale van Expeditie Robinson, onbekende Nederlander/Belg-editie. Dat het warm is op dat eiland weten we dankzij al die glimmende voorhoofden. Maar Geraldine Kempers kledingkeuze schreeuwt ook ‘MAG ER EEN RAAMPJE OPEN?’ Luchtiger kan bijna niet.

Babette van Veen

Babette van Veen is een beetje de ‘grand dame’ van GTST aan het worden. Gelukkig begint haar personage Linda dat ook door te krijgen. De sterallures zijn zichtbaar. Schitterend toch?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.