Rondje Forum: Foto’s van Geraldine Kemper, Babette van Veen & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijd voor een Rondje Forum! Loop je mee? Kijk je links uit je raampje, dan zie je Geraldine Kemper die dringend een ventilator nodig heeft. Aan je rechterkant zie je Babette van Veen die zich even een filmster uit de sixties waant. Meer zien? Lees snel verder!

Robin Martens

Net als je denkt dat je elke hoek van Robin Martens‘ walk-in closet kent, zet ze haar camera op een nieuwe plek neer. Het begint een beetje op een rondleiding van haar eerste verdieping te lijken. Fraaie hal, mooi beklede trap. Ohja, die bikini ziet er ook best aardig uit.

Nikkie Plessen

Voor de benenmannen. Nikkie Plessen is bij RTL Boulevard soms presentatrice (staand achter desk), maar ook analist / gast / specialist (zittend op stoel). In die tweede rol komen haar stelten goed tot hun recht!

Geraldine Kemper

Het is alweer tijd voor de finale van Expeditie Robinson, onbekende Nederlander/Belg-editie. Dat het warm is op dat eiland weten we dankzij al die glimmende voorhoofden. Maar Geraldine Kempers kledingkeuze schreeuwt ook ‘MAG ER EEN RAAMPJE OPEN?’ Luchtiger kan bijna niet.

Babette van Veen

Babette van Veen is een beetje de ‘grand dame’ van GTST aan het worden. Gelukkig begint haar personage Linda dat ook door te krijgen. De sterallures zijn zichtbaar. Schitterend toch?

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten