Rondje Forum: Foto’s van Doutzen Kroes, Abbey Hoes & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is niet alleen Koningsdag, maar ook modellen-in--dag! Zowel Romee als Doutzen staan in hun niemendalletjes op het forum. Tussendoor kunnen we ook genieten van screencaps van Abbey Hoes en een betoverend kiekje van OG3NE’s Lisa Vol.

Abbey Hoes

In het BNNVARA-programma Gevaarlijkste Wegen gaan twee BN’ers in een auto over gevaarlijke wegen in het buitenland. Avontuur, diepgaande gesprekken, humor én leuke screencaps! Abbey Hoes zat in deze aflevering naast Guido Weijers. Die maakte haar aan het lachen, maar ook aan het huilen.

Abbey Hoes

Douzen Kroes

Hoeveel van dit soort foto’s zouden er bestaan van Doutzen Kroes? Het mooie van Doutzen is dat je vaak bijna niet kan zien uit welke periode de foto komt. Er gaan daar in Friesland verdomd goede genen rond!

Romee Strijd

Romee Strijd kan gezien worden als onofficiële opvolgster van Doutzen. Iets jonger, met hetzelfde internationale succes als model en ze is net zo blond en beeldschoon. Toch zijn er natuurlijk mensen die Romee boven Doutzen prefereren, en omgekeerd. In welk kamp zit jij?

Lisa Vol

Over blond gesproken. Lisa Vol, het enige blonde OG3NE-zusje, trakteert haar volgers op een inkijkje. Lisa is wat dit soort foto’s betreft verreweg de meest vrijgevige van de drie. Op dat vlak mag hun ‘samenzang’ wel wat evenrediger!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!

Video: Je gelooft nooit wat Roxy Dekker draagt in haar nieuwe videoclip

De videoclip van het nieuwe nummer van Roxy Dekker is uit. Roxy heeft een wel heel opvallende outfit aan in deze video!