Rondje Forum: Foto’s van Doutzen Kroes, Abbey Hoes & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is niet alleen Koningsdag, maar ook modellen-in--dag! Zowel Romee als Doutzen staan in hun niemendalletjes op het forum. Tussendoor kunnen we ook genieten van screencaps van Abbey Hoes en een betoverend kiekje van OG3NE’s Lisa Vol.

Abbey Hoes

In het BNNVARA-programma Gevaarlijkste Wegen gaan twee BN’ers in een auto over gevaarlijke wegen in het buitenland. Avontuur, diepgaande gesprekken, humor én leuke screencaps! Abbey Hoes zat in deze aflevering naast Guido Weijers. Die maakte haar aan het lachen, maar ook aan het huilen.

Abbey Hoes

Douzen Kroes

Hoeveel van dit soort foto’s zouden er bestaan van Doutzen Kroes? Het mooie van Doutzen is dat je vaak bijna niet kan zien uit welke periode de foto komt. Er gaan daar in Friesland verdomd goede genen rond!

Romee Strijd

Romee Strijd kan gezien worden als onofficiële opvolgster van Doutzen. Iets jonger, met hetzelfde internationale succes als model en ze is net zo blond en beeldschoon. Toch zijn er natuurlijk mensen die Romee boven Doutzen prefereren, en omgekeerd. In welk kamp zit jij?

Lisa Vol

Over blond gesproken. Lisa Vol, het enige blonde OG3NE-zusje, trakteert haar volgers op een inkijkje. Lisa is wat dit soort foto’s betreft verreweg de meest vrijgevige van de drie. Op dat vlak mag hun ‘samenzang’ wel wat evenrediger!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Bloedfanatieke Rico Verhoeven blijkt ook natuurtalent in totaal andere sport

Rico Verhoeven is bloedfanatiek. Niet alleen in de ring, maar schijnbaar ook in de arcadehal. Dat maakt het voor zijn zoontje wel wat minder. 

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen.