Rondje Forum: Foto’s van Doutzen Kroes, Abbey Hoes & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is niet alleen Koningsdag, maar ook modellen-in-ondergoed-dag! Zowel Romee als Doutzen staan in hun niemendalletjes op het forum. Tussendoor kunnen we ook genieten van screencaps van Abbey Hoes en een betoverend kiekje van OG3NE’s Lisa Vol.

Abbey Hoes

In het BNNVARA-programma Gevaarlijkste Wegen gaan twee BN’ers in een auto over gevaarlijke wegen in het buitenland. Avontuur, diepgaande gesprekken, humor én leuke screencaps! Abbey Hoes zat in deze aflevering naast Guido Weijers. Die maakte haar aan het lachen, maar ook aan het huilen.

Abbey Hoes

Douzen Kroes

Hoeveel van dit soort foto’s zouden er bestaan van Doutzen Kroes? Het mooie van Doutzen is dat je vaak bijna niet kan zien uit welke periode de foto komt. Er gaan daar in Friesland verdomd goede genen rond!

Romee Strijd

Romee Strijd kan gezien worden als onofficiële opvolgster van Doutzen. Iets jonger, met hetzelfde internationale succes als model en ze is net zo blond en beeldschoon. Toch zijn er natuurlijk mensen die Romee boven Doutzen prefereren, en omgekeerd. In welk kamp zit jij?

Lisa Vol

Over blond gesproken. Lisa Vol, het enige blonde OG3NE-zusje, trakteert haar volgers op een inkijkje. Lisa is wat dit soort foto’s betreft verreweg de meest vrijgevige van de drie. Op dat vlak mag hun ‘samenzang’ wel wat evenrediger!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen.