Rondje Forum: Foto’s van Doutzen Kroes, Abbey Hoes & Meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is niet alleen Koningsdag, maar ook modellen-in-ondergoed-dag! Zowel Romee als Doutzen staan in hun niemendalletjes op het forum. Tussendoor kunnen we ook genieten van screencaps van Abbey Hoes en een betoverend kiekje van OG3NE’s Lisa Vol.

Abbey Hoes

In het BNNVARA-programma Gevaarlijkste Wegen gaan twee BN’ers in een auto over gevaarlijke wegen in het buitenland. Avontuur, diepgaande gesprekken, humor én leuke screencaps! Abbey Hoes zat in deze aflevering naast Guido Weijers. Die maakte haar aan het lachen, maar ook aan het huilen.

Abbey Hoes

Douzen Kroes

Hoeveel van dit soort foto’s zouden er bestaan van Doutzen Kroes? Het mooie van Doutzen is dat je vaak bijna niet kan zien uit welke periode de foto komt. Er gaan daar in Friesland verdomd goede genen rond!

Romee Strijd

Romee Strijd kan gezien worden als onofficiële opvolgster van Doutzen. Iets jonger, met hetzelfde internationale succes als model en ze is net zo blond en beeldschoon. Toch zijn er natuurlijk mensen die Romee boven Doutzen prefereren, en omgekeerd. In welk kamp zit jij?

Lisa Vol

Over blond gesproken. Lisa Vol, het enige blonde OG3NE-zusje, trakteert haar volgers op een inkijkje. Lisa is wat dit soort foto’s betreft verreweg de meest vrijgevige van de drie. Op dat vlak mag hun ‘samenzang’ wel wat evenrediger!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!