Rondje Forum 15-5: Foto’s van Beertje van Beers, Elize van der Horst & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Op ons dagelijkse rondje forum kwamen we twee beeldschone zangeressen bij Beste Zangers tegen. Emma Heesters én Kim-Lian van der Meij in een glitterjurkje. Zet die zonnebril maar vast op. Elize van der Horst en Beertje van Beers trokken ook hun opvallendste outfits aan…

Emma Heesters

Beste Zangers: Songfestival gemist? De belangrijkste momentjes staan dankzij dutchcapper op ons forum! Emma Heesters stal de show met haar cover van een bekend Eurovisie-nummer. Of was het haar jurk die alle aandacht opeiste?

Elize van der Horst

Elize van der Horst heeft ook een opvallend jurkje aan. Groen met witte stippen. Als het een paddenstoel was zou het zeker een giftige zijn. In Elizes geval willen we juist alleen maar dichterbij komen

Beertje van Beers

Beertje van Beers is terug, en natuurlijk heeft ze een balkonfotootje voor ons in de aanbieding! Er zijn op dit moment geen gelegenheden waar ze dit soort outfits kan dragen, dus houdt ze haar eigen modeshowtje aan de balustrade.

Kim-Lian van der Meij

Kim Lian van der Meij was ook bij Beste Zangers van de partij! Waarom zingt Kim-Lian eigenlijk nog maar zo weinig? Waarom zien we haar überhaupt zo weinig? Kijk (en als je tijd hebt, luister) naar haar optreden: hier staat echt een plaatje.

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten