Rondje Forum 8-5: Foto’s van Jutta Leerdam, Kim Feenstra & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zie je ‘m al? Die stip aan de horizon? We hebben eindelijk iets meer zicht op de corona-tijdlijn, en hoe lang het nog gaat duren voor we bijvoorbeeld voetbal op tv kunnen kijken, of weer naar de kapper mogen. Op dit moment staan we echter nog met lege handen. Laten we die eens proberen te vullen met Kim Feenstra, Jutta Leerdam, Bridget Maasland en Loes Haverkort!

Kim Feenstra

Wat Sensi gisteren deed, doet Kim Feenstra vandaag! Het model ging samen met een paar gevleugelde vriendjes op de foto op de Dam. Bij Kim stond er duidelijk iets meer wind dan bij Sensi. Of heeft Kim gewoon een héél dun jurkje aan?

Jutta Leerdam

Als wij wakker worden, hebben we altijd zin in twee dingen: koffie en Jutta Leerdam. Deze foto combineert de twee. Goedemorgen!

Bridget Maasland

Net als iedereen heeft ook Bridget Maasland heimwee naar de tijd vóór corona. Dit is het aller-allerlaatste professionele fotootje dat ze liet schieten voordat het virus Nederland in z’n greep nam. Mooie tijden!

Loes Haverkort

Dankzij forumlid pombeer2 sluiten we af. Kennen jullie Loes Haverkort? Deze actrice, die een groot aantal films achter haar naam heeft staan, is ook wel eens uit de kleren gegaan op de set. Een klein voorproefje daarvan vind je op ons forum!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!