Rondje Forum 8-5: Foto’s van Jutta Leerdam, Kim Feenstra & meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Zie je ‘m al? Die stip aan de horizon? We hebben eindelijk iets meer zicht op de corona-tijdlijn, en hoe lang het nog gaat duren voor we bijvoorbeeld voetbal op tv kunnen kijken, of weer naar de kapper mogen. Op dit moment staan we echter nog met lege handen. Laten we die eens proberen te vullen met Kim Feenstra, Jutta Leerdam, Bridget Maasland en Loes Haverkort!

Kim Feenstra

Wat Sensi gisteren deed, doet Kim Feenstra vandaag! Het model ging samen met een paar gevleugelde vriendjes op de foto op de Dam. Bij Kim stond er duidelijk iets meer wind dan bij Sensi. Of heeft Kim gewoon een héél dun jurkje aan?

Jutta Leerdam

Als wij wakker worden, hebben we altijd zin in twee dingen: koffie en Jutta Leerdam. Deze foto combineert de twee. Goedemorgen!

Bridget Maasland

Net als iedereen heeft ook Bridget Maasland heimwee naar de tijd vóór corona. Dit is het aller-allerlaatste professionele fotootje dat ze liet schieten voordat het virus Nederland in z’n greep nam. Mooie tijden!

Loes Haverkort

Dankzij forumlid pombeer2 sluiten we pikant af. Kennen jullie Loes Haverkort? Deze actrice, die een groot aantal films achter haar naam heeft staan, is ook wel eens uit de kleren gegaan op de set. Een klein voorproefje daarvan vind je op ons forum!

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten