Rondje Forum 7-8: Foto’s van Suzanne Schulting, Britt Scholte en Emma Deckers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze dames nemen een duik! Al zoeken ze lang niet allemaal naar verkoeling: Suzanne Schulting duikt de sportschool in, Emma Deckers duikt in een versierde donut, Ancilla van de Leest duikt de oude doos in. Britt Scholte heeft het wél begrepen en zoekt het zwembad op…

Suzanne Schulting

Terwijl de gemiddelde mens met deze temperaturen al begint te zweten van een tripje naar de koelkast, blijft Suzanne Schulting stoïcijns pompen in de gym. Ieder z’n ding. Zou ze een persoonlijke waterdrager nodig hebben?

Britt Scholte

Britt Scholte heeft het véél beter bekeken. De actrice heeft een verkoelend zwembad opgezocht. Al dobberend op een luchtbedje kleurt ze haar achterkant een beetje bij.

Emma Deckers

Emma Deckers is zéér trots op haar bijrolletje in Alles is zoals het zou moeten zijn. Ze viert het met een donut, met daarop een piepklein eetbaar filmpostertje. Smakelijk Emma!

Ancilla van de Leest

Forumlid shiny stapte in de tijdmachine en kwam terug met een lading foto’s van Ancilla van de Leest (toen nog Ancilla Tilia). Deze moet je gezien hebben!

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Gerelateerde berichten