Rondje Forum 7-8: Foto’s van Suzanne Schulting, Britt Scholte en Emma Deckers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze dames nemen een duik! Al zoeken ze lang niet allemaal naar verkoeling: Suzanne Schulting duikt de sportschool in, Emma Deckers duikt in een versierde donut, Ancilla van de Leest duikt de oude doos in. Britt Scholte heeft het wél begrepen en zoekt het zwembad op…

Suzanne Schulting

Terwijl de gemiddelde mens met deze temperaturen al begint te zweten van een tripje naar de koelkast, blijft Suzanne Schulting stoïcijns pompen in de gym. Ieder z’n ding. Zou ze een persoonlijke waterdrager nodig hebben?

Britt Scholte

Britt Scholte heeft het véél beter bekeken. De actrice heeft een verkoelend zwembad opgezocht. Al dobberend op een luchtbedje kleurt ze haar achterkant een beetje bij.

Emma Deckers

Emma Deckers is zéér trots op haar bijrolletje in Alles is zoals het zou moeten zijn. Ze viert het met een donut, met daarop een piepklein eetbaar filmpostertje. Smakelijk Emma!

Ancilla van de Leest

Forumlid shiny stapte in de tijdmachine en kwam terug met een lading foto’s van Ancilla van de Leest (toen nog Ancilla Tilia). Deze moet je gezien hebben!

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Gerelateerde berichten