Rondje Forum 7-8: Foto’s van Suzanne Schulting, Britt Scholte en Emma Deckers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Deze dames nemen een duik! Al zoeken ze lang niet allemaal naar verkoeling: Suzanne Schulting duikt de sportschool in, Emma Deckers duikt in een versierde donut, Ancilla van de Leest duikt de oude doos in. Britt Scholte heeft het wél begrepen en zoekt het zwembad op…

Suzanne Schulting

Terwijl de gemiddelde mens met deze temperaturen al begint te zweten van een tripje naar de koelkast, blijft Suzanne Schulting stoïcijns pompen in de gym. Ieder z’n ding. Zou ze een persoonlijke waterdrager nodig hebben?

Britt Scholte

Britt Scholte heeft het véél beter bekeken. De actrice heeft een verkoelend zwembad opgezocht. Al dobberend op een luchtbedje kleurt ze haar achterkant een beetje bij.

Emma Deckers

Emma Deckers is zéér trots op haar bijrolletje in Alles is zoals het zou moeten zijn. Ze viert het met een donut, met daarop een piepklein eetbaar filmpostertje. Smakelijk Emma!

Ancilla van de Leest

Forumlid shiny stapte in de tijdmachine en kwam terug met een lading foto’s van Ancilla van de Leest (toen nog Ancilla Tilia). Deze moet je gezien hebben!

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?