Rondje Forum 31-8: Foto’s van Jennifer Hoffman, Welmoed Sijtsma en Romy Monteiro

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er staan weer veel verse foto’s en screencaps op het Mannenzakenforum! Heb je Jennifer Hoffman, Welmoed Sijtsma, Romy Monteiro en Fatima Moreira de Melo op tv gemist? Check dan snel deze smakelijke nieuwe kiekjes!

Jennifer Hoffman

Hoewel een vakantie in Nederland niet meteen onze voorkeur zou hebben, lijkt het ons wél ontzettend leuk om samen met Jennifer Hoffman door ons landje trekken. Check deze nieuwe screencaps en foto’s van 3 Op Reis, en je snapt meteen waarom!

Welmoed Sijtsma

Normaal zien we Dat leverde mooie plaatjes op!

Romy Monteiro

Je hoeft geen musicalfanaat te zijn om elk jaar reikhalzend uit te kijken naar de Musical Sing-along van AVROTROS. De belangrijkste reden daarvoor is natuurlijk Romy Monteiro. De zangeres mag inmiddels al een paar jaar het liedjesfestijn presenteren, en gaat er elk jaar mooier uitzien!

Fatima Moreira de Melo

Het tennisseizoen is weer begonnen, wat betekent dat sportexpert Fatima Moreira de Melo weer regelmatig aan mag schuiven bij RTL BoulevardAangezien bijna elke sportcompetitie inmiddels weer begonnen is kunnen we Fatima weer vaker aan de desk verwachten. Deze caps vertellen waarom dat leuk is!

Laatste nieuws

Foto: Jada Borsato maakt volgers warm met zomerse kiekjes in badkleding

Jada Borsato besluit haar volgers te verwennen met wat zomerse foto's. De brunette zorgt ervoor dat iedereen opwarmt met de plaatjes in badkleding tijdens de koude dagen.

Video: Gwen van Poorten gaat enorm in de fout na dronken avond

Iedereen doet wel eens iets doms tijdens het uitgaan. Gwen van Poorten heeft een hoop uit te leggen aan Geraldine Kemper!

Foto: Kelly Piquet maakt Max Verstappen helemaal wild met zéér laag jurkje

Kelly Piquet deelt één van haar meest verleidelijke foto's ooit via Instagram. Vriend Max Verstappen lijkt zich - heel begrijpelijk - niet in te kunnen houden!

Gerelateerde berichten