Rondje Forum 18-6: foto’s van Puck Moonen, Fatima Moreiro de Melo en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd voor onze dagelijkse ronde over het forum. Vandaag komen we een klussende Puck Moonen tegen, zien we Fatima Moreiro de Melo in een kort jurkje, deelt Negin Mirsalehi een strandkiekje én komen we Juultje Tieleman weer tegen!

Puck Moonen

Het lijkt erop dat Puck Moonen een nieuw stulpje heeft. De wielrenster deelt dan ook een kiekje waarop ze zich helemaal ondergekliederd heeft met witte verf. Benieuwd? Je vindt het kiekje op haar forumpagina!

Fatima Moreiro de Melo

Waar we normaal gesproken Nikkie Plessen in korte rokjes en jurkjes zien verschijnen bij RTL Boulevard, was het ditmaal Fatima Moreiro de Melo die de stoute schoenen aantrok. Gelukkig maar, want het staat haar prachtig!

Negin Mirsalehi

We verlangen inmiddels allemaal wel naar een heerlijke zomervakantie, zo ook Negin Mirsalehi. Negin mist haar vakanties zelfs zo erg, dat ze een paar kiekjes van vorig jaar besloot te posten. En die zijn zeker even het bekijken waard!

Juultje Tieleman

Ja, daar zal je d’r weer hebben! Alhoewel we Juultje Tieleman gisteren ook al tegenkwamen tijdens onze wandeling, konden we het niet laten om deze dame weer even een bezoekje te brengen. En dat heeft alles te maken met haar meest recente forumfoto!

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten