Romy Monteiro gebruikt vriend voor foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy’s relatie met fotograaf Jasper Suyk is vooral erg goed voor haar Instagram-feed!

Romy’s privéfotograaf

Romy Monteiro heeft na het verbreken van haar verloving weer de liefde gevonden. Althans, daar lijkt het op. Want hoewel zij en professioneel fotograaf Jasper Suyk het samen erg gezellig lijken te hebben, kan het ook zomaar zijn dat hij ordinair gebruikt wordt voor z’n talenten! De twee zijn namelijk constant op vakantie, en de rolverdeling is duidelijk: Romy poseert, Jasper fotografeert! Zo heeft ze toch gratis de állerbeste vakantiekiekjes ooit te pakken! Puur misbruik, toch? Potentieel #metoo-tje? Welnee! Elke dag Romy’s persoonlijke foto-sloofje spelen, maar in ruil daarvoor naast haar wakker mogen worden – je bent gek als je die deal niet accepteert!

foto’s zijn goud waard

We volgden Romy sowieso al op Instagram, maar wat ons opviel is dat Romy er qua Instagramposts sterk op vooruitgegaan is sinds ze samen is met deze fotograaf! En als Insta-veteranen als Gaby Blaaser en Sylvie Meis ons iets geleerd hebben is het dat een Instagram-wall vol oogsnoep goud waard is! Meer volgers betekent meer fans, meer presentatieklussen, meer sponsordeals, meer money! Check als voorbeeld Romy’s laatste bericht hierboven. Als zo’n reeks foto’s geen deuren opent, weten wij ’t ook niet meer! Je snapt dat we hopen dat hun relatie/zakenpartnerschap nog even voort blijft duren. Wanneer de twee tortelduifjes/collega’s weer op vakantie gaan, hopen we natuurlijk op méér van dit:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!