Romy Monteiro de nieuwe ster op Eurovisie Songfestival

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is aan het racen naar de top van het medialandschap. Het afgelopen jaar haalde ze veel nieuwe fans binnen met haar optreden in Goede Tijden, Slechte Tijden en nu staat ze klaar om het stokje van Duncan Laurence over te nemen op het Eurovisie Songfestival. 

Helaas kon Duncan Laurence dit jaar toch niet de punten uitdelen op het Eurovisie Songfestival in Rotterdam, maar zijn opvolgster staat gelukkig al helemaal klaar. Romy Monteiro stapt in de grote voetstappen van Duncan en mag straks de winnaar van het Songfestival bekend gaan maken. En dat vind ze natuurlijk een hele eer. En wees eerlijk, Romy is toch een stuk leuker om naar te kijken in de finale, dan Duncan?F

Lees ook: Dit wist je nog niet over Romy Monteiro

Niet zo positief voor Duncan Laurence

Dat hij positief getest werd op het coronavirus pakte niet zo positief uit voor zanger Duncan Laurence. Eigenlijk zou hij de puntentelling mogen doen tijdens het Songfestival, maar daar werd ruw een stokje voor gestoken. En dat betekende dat er snel iemand anders gevonden moest worden om de boel te redden. En er is niemand geschikter dan Romy Monteiro. En hoewel ze hem alle beterschap toewenst is ze natuurlijk wel door het dolle heen dat de eer van de puntentelling nu op haar schouders valt. Nu maar hopen dat ze niet doorslaat als Emma Wortelboer als de punten geteld zijn.
Mag Romy gaan zingen?

Iedereen weet dat Romy meer is dan alleen een knap gezicht. De actrice kan ook nog eens goed zingen. Ze heeft in het verleden in verschillende musicals mogen performen. Is er dan ruimte op het podium van het Eurovisie Songfestival voor een klein optreden van Romy? Waarschijnlijk niet. Duncan Laurence zou eerst optreden en de organisatie laat weten dat dit, hoewel in aangepaste vorm, nog steeds op de planning staat. Waarschijnlijk thuis via een live verbinding. Maar als alles dan toch even anders gaat, zou het dan te veel gevraagd zijn om er een klein duet van te maken tussen Laurence en Romy. Daar zitten mensen veel meer op te wachten dan Duncan vanuit een of andere thuisstudio.

Romy schud met haar heupen

Romy is gelukkig helemaal klaar om het podium bij het Eurovisie Songfestival te bestormen. Ze heeft namelijk de afgelopen tijd flink lopen sporten. In de vorm van wild en gek dansen voor een nieuwe clip. En dat doet ze door ouderwets haar heupen los te gooien. En dat is niet alleen goed voor de conditie van Romy. Menig man krijgt het namelijk ook erg warm van deze oefensessie. Het enige wat je hoeft te doen om calorieën te verbranden is dus naar Romy kijken. Dan komt het goed uit dat ze straks bij het Songfestival te zien is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!