Robin Martens en Ana de Armas staan in de Hot Topics van vandaag

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Terwijl we bijna overal op de wereld een ‘lockdown’ hebben, is er nog één plek waar helemaal niks op slot gaat! Het Mannenzakenforum blijft lekker doortuffen, virus of niet. Het is zelfs misschien een van de weinige plekken die baat heeft bij massaal thuiszittende internetgebruikers. Ziekenhuismedewerkers verdienen een grote pluim deze dagen, maar onze cappers krijgen ook een klein pluimpje.

Marieke Elsinga

Het komt niet veel meer voor: tv-programma’s met een publiek! Beau van Erven Dorens. Onverantwoord? Nee, gewoon eerder opgenomen! Samen met haar voormalige RTL Late Night-partner beleefde de vrolijk geklede Marieke een zorgeloos avondje.

Robin Martens

Robin Martens durft het eindelijk van de daken te schreeuwen: ze heeft sinds zes maanden een nieuwe vriend! Ze ging samen met de spierbundel op de foto. Zonder topje. Maar wel met andermans ‘armbeha’. Haar Instagram lijkt op dit moment (tijdelijk) offline. Deze foto’s zijn dankzij forumlid HistoryRepeats nog op het Mannenzakenforum te bezichtigen.

Ana de Armas

Ana de Armas zag haar debuut als Bond girl dankzij Corona volledig in het water vallen. De Cubaanse actrice, ook bekend van Blade Runner 2049, moet nog even wachten tot de nieuwste James Bond-film voor het grote publiek beschikbaar is. Tot die tijd houden we ons zoet met andere beelden van Ana. Wat dacht je van deze shoot in modeblad Vogue?

Fatima Moreira de Melo

Niet een, niet twee, maar drie blondjes op de bank bij RTL Boulevard! Clarice Stenger, Nikkie Plessen en Fatima Moreira de Melo kregen alledrie ook even de ruimte om aan de presentatordesk te staan. Toen het eindelijk Fatima’s beurt was, kwam er een hele brede glimlach tevoorschijn.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!