Robert Doornbos deelt ein-de-lijk privé foto’s met prachtige vriendin Chantal Bles

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Robert Doornbos heeft eindelijk foto’s gedeeld van zijn vrouw. We hebben er lang op moeten wachten, maar dit was het zeker waard! Wat een prachtige vrouw heeft hij aan de haak geslagen zeg!

Robert Doornbos kennen we natuurlijk allemaal van de Formule 1. Hij is zelf ooit coureur geweest, en is nu race analist bij Ziggo. Zijn vrouw kenden de meeste mensen nog niet. Hij post namelijk weinig tot geen foto’s van haar online, tot nu toe dan. Nu waren de twee samen op vakantie in Duitsland en hebben ze wel wat privéfoto’s met hun lieve volgers gedeeld. Nu snappen we wel dat hij zijn vrouw voor elke man verborgen wil houden. Wat een knappe verschijning is ze! De vrouw van Robert Doornbos heet Chantal Bles en is styliste en dat merk je meteen. Dit beroep past zo te zien perfect bij de knappe vrouw. Haar outfits zijn namelijk ongelooflijk goed en passen perfect bij haar mooie vormen. Bekijk een aantal foto’s van de vrouw van Robert hieronder. Klik op deze link voor alle prachtige foto’s van de vrouw!

Chantal Bles

Robert Doornbos en Chantal Bles na 10 jaar getrouwd

Robert Doornbos en zijn vrouw Chantal Bles hebben er zo’n tien jaar over gedaan tot ze gingen trouwen. Ze wilden eigenlijk al veel eerder trouwen, maar dit ging helaas niet door omdat een van hun kinderen erg ziek werd. Dochter Jada werd ernstig ziek. Gelukkig is het uiteindelijk allemaal helemaal goed gekomen! Het herstel van de dochter stond natuurlijk centraal voor het stel. Er is niets belangrijkers dan je eigen kinderen. Nadat Jada volledig hersteld was is Robert opnieuw op één knie gegaan. Het stel is getrouwd en zijn samen dolgelukkig. Dit is ook zeker terug te zien op de prachtige foto’s die ze hebben gemaakt tijdens hun vakantie in Duitsland. Ze zien er erg verliefd uit samen!

Chantal Bles Robert Doornbos

Meer zien van Robert en Chantal doe je op Instagram

Wil jij meer zien van Robert Doornbos? Neem dan zeker even snel een kijkje op zijn Instagrampagina! Ook zijn prachtige vrouw Chantal Bles heeft een open Instagrampagina. Deze is ook zeker het bekijken waard!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...