Rico Verhoeven en zijn vriendin Naomy van Beem filmen gezellige sessie in donkere auto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven is ontzettend blij met zijn prachtige vriendin Naomy van Beem. Dat laat hij goed merken met dit onderonsje in een donkere auto!

Naomy van Beem en Rico Verhoeven beleven leuke tijd in auto

Niemand kan zien wat er achter de gesloten deuren van de auto van Rico Verhoeven gebeurd. De getinte ramen zorgen ervoor dat mensen moeilijk naar binnen kunnen kijken om te zien wat er nu allemaal gaande is. Maar geen zorgen, want Rico deelt zelf ook gewoon graag wat er allemaal plaatsvindt in zijn auto. En aangezien Rico enorm van zijn wagen houdt, gebeuren daar alleen hele normale zaken. Want hij wil niet riskeren dat hij zijn auto sloopt of besmeurd. Wat er dan wel gebeurt tijdens een autoritje met Rico en zijn vriendin? Nou, dan gaan ze samen ontzettend hard vals zingen. Bekijk hier het leuke filmpje!

Lees ook: Rico Verhoeven onthult zijn schokkende gewicht in indrukwekkende video

Rico Verhoeven is een echte auto fanaat

Natuurlijk verwacht je van Rico Verhoeven dat hij er allemaal stoere hobby’s nog op na houdt. De kickbokser is in het echte leven ook gewoon een beetje een actieheld. Zo heeft hij een enorme voorliefde voor supercars. Zijn favoriet is zijn McLaren, die hij regelmatig trots op Instagram deelt. Maar hij heeft een hele reeks aan wagens die hij graag met zijn volgers deelt. Rico heeft wel smaak. Zo heeft hij een geweldige wagenpark en een prachtige vriendin. Hij heeft het wel getroffen op die manier.

Lees ook: Rico Verhoeven geeft zijn peperdure McLaren een nieuw likje verf (Video)

Rico Verhoeven maakt stad onveilig met prachtige vriendin

Samen met Noamy van Beem, maakt Rico Verhoeven nog regelmatig de stad onveilig. Dan trekken ze er samen op uit en komen ze terug in de late uurtjes van de nacht. Ze zien er samen ook wel goed uit en lijken enorm bij elkaar te passen. Toch wel fijn om te zien dat Rico zo’n leuke vrouw aan de haak heeft geslagen. De wereldkampioen kickboksen leidt een ontzettend goed leven.

Rico Verhoeven zet even wat recht met nieuwe video

Opnieuw heeft Rico Verhoeven een video gemaakt over het belang van sporten. Dat deed hij voor het programma Even Tot HierHij had eerder een video gemaakt met VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz, maar die had dat filmpje vervolgens zo ingezet, dat het net lijkt alsof Rico pro-VVD was. En dat zag de sporter niet zo zitten. Al helemaal, omdat de video ingezet werd in een campagne om kansarme Nederlanders aan te zetten tot sporten. Bij Even Tot Hier kon Rico opnieuw een campagnefilmpje maken. Hij trapt in op de letters VVD, om vervolgens te melden: “Politici praten veel over het belang van sport. Maar er gebeurt niets.” Drie mensen worden vervolgens enthousiast mee op sportles genomen. Na een flink potje boksen krijgen zij van Rico een gratis sport abonnement. Zo weet Rico de hele situatie toch nog een beetje positief te maken. En de kijkers vinden het prachtig.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.