Rico Verhoeven geeft zijn peperdure McLaren een nieuw likje verf (Video)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rico Verhoeven heeft zijn peperdure McLaren 720s Spider een nieuw winterjasje gegeven. En eerlijk is eerlijk, de wagen ziet er strak uit!

Kickbokser Rico Verhoeven heeft een goede smaak voor auto’s

Als het om snelle wagens gaat, dan maakt Rico Verhoeven geen grapjes. De wereldkampioen kickboksen heeft een grote liefde voor supercars. En hij heeft de bankrekening om zijn grote liefde te kunnen betalen. En als je dan toch zoveel kan spenderen aan je hobby, dan wordt het opeens een stuk interessanter. Want Rico kan zo’n beetje alles doen wat hij wil, waaronder de kleur van zijn auto aanpassen met een peperdure spuitbeurt. De McLaren 720s van Rico, die er al ontzettend tof uit zag natuurlijk, heeft een nieuw winterjasje gekregen en dat maakt de wagen alleen nog maar beter. Rico was helemaal verbaasd over de kwaliteit die het bedrijf dat zijn auto opknapte leverde en stond met open mond te kijken toen hij de sleutels weer in ontvangst mocht nemen. Bekijk de nieuwe look van Rico zijn wagen hier!

De favoriete wagen van Rico Verhoeven bij uitstek

Rico Verhoeven is dus helemaal weg van supercars. En dat is wel een mooie hobby om te houden natuurlijk, zeker als je er het geld voor hebt. Zijn favoriete auto is toch wel bij uitstek de Novitec McLaren 720s Spider. Die wagen gaat bijna net zo snel als Rico in de ring. Een match die erg goed werkt. Rico is dan ook al jaren ontzettend blij met zijn wagen. Want zeg nou eerlijk, van zo’n wagen wordt elke man jaloers. Maar het is niet de enige dure auto die Rico in zijn garage heeft staan. Hij is namelijk een echte collectie aan het opbouwen. Als echte autofan zou je eigenlijk een dagje bij Rico Verhoeven thuis moeten kijken. De sporter raakt dan waarschijnlijk alleen niet uitgepraat over zijn hobby, dus wees gewaarschuwd.

McLaren is de opkomende supercar in Nederland

Voorheen zag je ze niet zo veel onder de liefhebbers van supercars, maar tegenwoordig maakt McLaren een ware opkomst. Maar omdat het merk steeds populairder wordt, wordt het als verzamelaar ook steeds moeilijker om jezelf te onderscheiden. Je moet natuurlijk wel in iets rijden wat geen enkele andere supercar liefhebber heeft. En dat is nu precies waar Rico Verhoeven voor heeft gezorgd met het wrappen van zijn McLaren 720S Spider. De favoriete wagen van Rico krijgt de ‘Omega Skinz Zombie Shuffle’ look. En dat ziet er natuurlijk zeer goed uit.

Rico Verhoeven blijkt flinke connectie tot de F1 te hebben

Het zal je misschien verbazen, maar Rico Verhoeven is kennelijk erg goed bevriend met Max Verstappen. De twee mannen zien elkaar graag. En dat is ook niet zo gek, want ze hebben natuurlijk veel met elkaar gemeen. Zo houden ze allebei van enorm snelle wagens. Rico is ook al meerdere keren gespot bij een race van de Formule 1. Het moet toch bijzonder zijn om in het publiek te zitten en dan opeens Rico Verhoeven achter je te hebben zitten. Maar dat is niet zijn enige link naar de F1. De favoriete wagen van Rico blijk eerder van niemand minder dan Lando Norris te zijn geweest, De McLaren F1 coureur. Nu heeft Lando ongetwijfeld niet veel in de wagen gereden, maar het zorgt wel voor een goed verhaal. Rico moet dat nog wel even uit gaan leggen aan Max Verstappen, dat hij nu in de auto rijdt van Max zijn concurrent. Maar dat zal de wereldkampioen niet heel erg vinden. Waarschijnlijk kunnen ze er met zijn tweeën ook nog flink om lachen. Dat doen ze aan de foto’s te zien nu toch al vaak.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Strak ingepakte Danique Hosmar bewijst dat ze het allermooiste surfmeisje is

Dat Danique Hosmar interesse heeft in meerdere sporten wisten we. Maar met deze nieuwe sport en kiekjes laat ze de harten van veel mensen sneller kloppen...

Geraldine Kemper grijpt naar flinke banaan op suggestieve foto

Geraldine Kemper grijpt haar kans om de boel online weer eens flink op te schudden. Letterlijk en figuurlijk! Met een banaan in haar hand staat ze vol in de schijnwerpers. Staat ze met haar vrienden in een beruchte bar in Amsterdam?

Mooie Yasmine deelt eerste beelden van wedstrijd Mo Ihattaren bij Slavia Praag

Mohamed Ihattaren heeft wéér een tweede kans gekregen! Zijn vrouw Yasmine deelt alvast wat mooie beelden van zijn eerste wedstrijd bij nieuwe club Slavia Praag...