Rico Verhoeven onthult zijn schokkende gewicht in indrukwekkende video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is jarenlang een klein beetje een beroepsgeheim geweest, maar nu onthult Rico Verhoeven in zijn nieuwe video voor het eerst zijn gewicht. 

Rico Verhoeven onthult zijn echte gewicht

Het zwaargewicht kickboksen is eigenlijk helemaal niet zo zwaar. Dat blijkt maar weer uit een nieuwe video die hij met de wereld deelt op zijn Instagram. Rico is weer eens bezig met trainen en dat doet hij deze keer met een hele groep mensen. En samen moeten ze de hele tijd heen en weer rennen. ‘125 kilo speed machine’ noemt de kickbokser zichzelf. Daarmee lijkt hij eindelijk zijn gewicht vrij te geven. En dat doet de wenkbrauwen een beetje optrekken. Want is Rico Verhoeven echt 125 kilo. Natuurlijk is dat voornamelijk gewicht aan spieren. De volhardende sporter heeft jaren gewerkt om zijn in deze topconditie te krijgen. En dat heeft er voor gezorgd dat hij er ontzettend goed uit ziet, maar dat hij wel meer is gaan wegen. Maar gelukkig zegt gewicht helemaal niks, want Rico is nog snel genoeg om al zijn trainingsmaatjes te kloppen. En dat ziet er op deze video toch wel behoorlijk indrukwekkend uit!

De indrukwekkende progressie van Rico Verhoeven

De sporter laat maar weer even goed zien hoe zijn training hem helpt om een sterker te kweken. Regelmatig deelt hij updates met zijn fans over zijn . En die updates liegen er niet om. Kijk maar eens naar deze video. De indrukwekkende sporter heeft spierballen ter grote van voetballen. En dat zorgt er wel weer voor dat de beroepsvechter altijd complimenten krijgt op zijn video’s. Iedereen in zijn comments is ontzettend onder de indruk en misschien een klein beetje jaloers op de kickbokser. En gelijk hebben ze. Maar ja, als je net zo’n wilt als Rico Verhoeven, dan moet je wel bijna permanent bezig zijn met het trainen van je . Je hoeft niet altijd in de sportschool te zitten, maar je moet wel je en je geest aanscherpen en altijd bezig zijn met het eindresultaat.

Lees ook: Rico Verhoeven krijgt klappen van VVD-lijsttrekker Dilan Yesilgöz: ‘Volgende debat zó beginnen’

De film van Rico Verhoeven, Black Lotus, valt te bekijken op Netflix

Natuurlijk is Rico flink bezig met zijn kickboks carriere, maar ondertussen probeert de sporter ook door te breken als acteur. En dat is eigenlijk niet zo’n gek idee. Want als acteur hoeft hij niet elke week zich te laten afmatten om zijn geld te verdienen. Tenminste, niet op dezelfde manier. En dat vindt Rico eigenlijk wel heel relaxed. Zijn eerste grote film, Black Lotus, is eindelijk op Netflix te zien. En daar kan je genieten van enorm grote actie. Want als Rico ergens op uit is, dan is het wel een van de grootste actiesterren van het moment te worden. Er zijn natuurlijk een stuk minder grote actiesterren dan veertig jaar terug. Maar hij is niet een unicum. Want ook ’the Dutch Giant’ Olivier Richters breekt momenteel flink door in Hollywood. Nederlandse mannen zijn daar schijnbaar erg in trek. Dat is goed nieuws voor Rico Verhoeven.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!