ZIEN: René van der Gijp rent weg voor Hugo de Jonge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was weer tijd voor de nieuwe aflevering van De TV Kantine. En onder andere René van der Gijp en Hugo de Jonge kwamen voorbij.

Lees ook: Elise Schaap is weer te zien in dit tv-programma

Ja lekker man” klinkt het als René door de gangen van het RTL gebouw loopt. Je moet echt twee keer kijken om te zien dat het Carlo Boszhard is en niet echt de voetbal commentator. Al is die lach van René wel heel goed nagedaan, bijna eng. Ook kroop Elise Schaap in de huid van Chantal Janzen en deed Irene Moors doventolk Irma na. Er viel genoeg te zien dus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Thuiswedstrijd

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Carlo in de huid kruipt van René. Het is dus, om in de voetbaltermen te blijven, een thuiswedstrijd. Van der Gijp gaf op zijn manier een rondleiding achter de schermen. En halverwege stond hij ineens in de Spartaanse kleedkamer van minister Hugo de Jonge. Als Hugo dan begint over afstand houden en coronamaatregels houdt René het maar snel voor gezien. De deur dicht gooien is dan ook de makkelijkste manier van afstand houden. Gelukkig kon de echte René er ook nog om schaterlachen. Bij Veronica Inside schotelden ze hem even een spiegel voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Antoinette de Jong kan niet van collega in strak broekje afblijven

De prachtige Antoinette de Jong heeft het maar druk met haar schaatscarrière, maar in deze video blijkt ze toch soms nog best afgeleid te zijn op de baan.

Doutzen Kroes is bijna onherkenbaar op nieuwe foto

Doutzen Kroes deelt na enige tijd weer een foto van zichzelf. Al moesten de meeste volgers van de blondine wel even twee keer kijken of het wel écht Doutzen was..

Foto: Amy Vol laat fans watertanden met spannend pakje

Amy Vol verrast haar hongerige volgers met een spannend kiekje. De zangeres trekt een gewaagde outfit aan, en toont deze trots in de spiegel...