ZIEN: René van der Gijp rent weg voor Hugo de Jonge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was weer tijd voor de nieuwe aflevering van De TV Kantine. En onder andere René van der Gijp en Hugo de Jonge kwamen voorbij.

Lees ook: Elise Schaap is weer te zien in dit tv-programma

Ja lekker man” klinkt het als René door de gangen van het RTL gebouw loopt. Je moet echt twee keer kijken om te zien dat het Carlo Boszhard is en niet echt de voetbal commentator. Al is die lach van René wel heel goed nagedaan, bijna eng. Ook kroop Elise Schaap in de huid van Chantal Janzen en deed Irene Moors doventolk Irma na. Er viel genoeg te zien dus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carlo Boszhard (@carloboszhard)

Thuiswedstrijd

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Carlo in de huid kruipt van René. Het is dus, om in de voetbaltermen te blijven, een thuiswedstrijd. Van der Gijp gaf op zijn manier een rondleiding achter de schermen. En halverwege stond hij ineens in de Spartaanse kleedkamer van minister Hugo de Jonge. Als Hugo dan begint over afstand houden en coronamaatregels houdt René het maar snel voor gezien. De deur dicht gooien is dan ook de makkelijkste manier van afstand houden. Gelukkig kon de echte René er ook nog om schaterlachen. Bij Veronica Inside schotelden ze hem even een spiegel voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten.