ZIEN: René van der Gijp rent weg voor Hugo de Jonge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was weer tijd voor de nieuwe aflevering van De TV Kantine. En onder andere René van der Gijp en Hugo de Jonge kwamen voorbij.

Lees ook: Elise Schaap is weer te zien in dit tv-programma

Ja lekker man” klinkt het als René door de gangen van het RTL gebouw loopt. Je moet echt twee keer kijken om te zien dat het Carlo Boszhard is en niet echt de voetbal commentator. Al is die lach van René wel heel goed nagedaan, bijna eng. Ook kroop Elise Schaap in de huid van Chantal Janzen en deed Irene Moors doventolk Irma na. Er viel genoeg te zien dus.

Thuiswedstrijd

Het is natuurlijk niet de eerste keer dat Carlo in de huid kruipt van René. Het is dus, om in de voetbaltermen te blijven, een thuiswedstrijd. Van der Gijp gaf op zijn manier een rondleiding achter de schermen. En halverwege stond hij ineens in de Spartaanse kleedkamer van minister Hugo de Jonge. Als Hugo dan begint over afstand houden en coronamaatregels houdt René het maar snel voor gezien. De deur dicht gooien is dan ook de makkelijkste manier van afstand houden. Gelukkig kon de echte René er ook nog om schaterlachen. Bij Veronica Inside schotelden ze hem even een spiegel voor.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!

Atlete Lieke Klaver gaat diep met korte stootjes in strak sportpakje (video’s!)

Lieke Klaver weet alle aandacht te trekken wanneer ze hartstikke diep naar beneden zakt in een heerlijke outfit!

Katja Schuurman ontwerpt spannende setjes en gebruikt eigen kanonnen voor promotie (foto’s)

Katja Schuurman ontwerpt tegenwoordig ook spicy onderkleding, en kiest ervoor om de mooiste setjes zelf aan te prijzen!