Puck Moonen spuit fiets onder op ondeugende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen is een ondeugende meid. Als ze niet bezig is met trainen, dan neemt ze wel een spannende nieuwe foto waar haar volgers van smullen.

Wielrenster Puck Moonen lijkt altijd een hele serieuze meid, maar eigenlijk is ze een super ondeugende dame. Ze houdt er van om spannende foto’s te nemen voor haar volgers. En die foto’s zijn altijd enorm spontaan en een beetje fout, maar Puck staat er altijd prachtig op. Het is een van de vele verborgen talenten van de knappe sporter. Puck weet precies hoe ze zichzelf het meest verleidelijk moet presenteren en pakt dan ook elke gelegenheid aan om dit te laten zien. Op haar nieuwste foto weet Puck Moonen van iets heel gewoons, een bijzonder verleidelijke gebeurtenis te maken. En dat is een genot om naar te kijken.

Lees ook: Uitgeputte wielrenster Puck Moonen deelt ‘vieze’ foto

Puck Moonen speelt met lange slang

Op haar nieuwste foto is Puck bezig met het schoonmaken van haar eigen fiets. Na al die wedstrijden en training is het ook logisch dat haar fiets een beetje vies is geworden. Maar Puck is de moeilijkste niet en besluit om zelf even haar fiets schoon te s*****n. Met haar grote tuinslang in de hand staat ze voorover gebogen in haar tuin. Daar weet Puck wel raad met haar slang. En na een goede spuit sessie is Puck haar fiets weer zo goed als nieuw. Of Puck zich bewust is van haar sensuele acties is niet bekend. Misschien weet ze wel per ongeluk heel verleidelijk over te komen. Maar Puck weet met haar foto’s iedereen te betoveren.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck speelt lekker in de modder

Hoe krijgt Puck het voor elkaar om haar fiets zo vies te krijgen? Nou, Puck speelt er namelijk mee in de modder. En dat levert een flinke klierboel op. Door de drassige bospaadjes fietst Puck in haar strakke wielrensterspakje voorbij. Met volle snelheid gaat ze door de plasjes en modderpaadjes. En zo krijgt ze haar fiets, en zichzelf natuurlijk, helemaal vies. En Puck kan dan niet anders dan haar fiets even af spoelen. Daarvoor heeft ze natuurlijk zichzelf even helemaal schoongespoeld, maar daar heeft Puck helaas geen foto van gedeeld.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Puck is de mooiste wielrenster

Met een schone fiets en een hoop training achter de rug is Puck dan ook helemaal klaar om al haar wedstrijden te winnen. Puck is waarschijnlijk de beste wielrenster van Nederland en weet de concurrentie zonder moeite kilometers achter zich te laten. Puck is daarbij ook een van de knapste sporters van Nederland. Dus is het voor iedereen leuk als ze weer in volle glorie op het podium mag staan. Dan kan iedereen haar goed aanschouwen. Met Puck Moonen is de wielrennerswereld een stuk interessanter om te volgen. Als mooiste wielrenster maakt Puck de sport gelijk een stuk populairder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Puck Moonen (@puckmoonen)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!