Puck Moonen krijgt ruzie met fans vanwege foto tijdens Grand Prix van Abu Dhabi

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen weet meestal haar volgers ontzettend blij te maken met haar foto’s, maar bereikt nu het tegenovergestelde.

Deze foto van Puck Moonen zorgt voor veel woede

Het lijkt een onschuldig fotootje van Puck Moonen, maar schijn kan bedriegen. Want haar opmerking ‘’ik had niet gedacht dat ik het hier zo leuk zou vinden” schiet bij veel fans in het verkeerde keelgat. Puck is daar om te fietsen, maar natuurlijk ook om Max Verstappen te zien in de laatste Grand Prix van het jaar. Maar veel fans vinden het niet kunnen dat ze zo goed spreekt over een land dat open de mensenrechten aan zijn laars lapt. De discussie barst los in de comments van Puck haar mooie foto.

Lees ook: Puck Moonen laat volgers schrikken met foto vanuit kofferbak

Callan O’Keeffe verdedigt Puck Moonen in de opmerkingen van de foto

Puck Moonen en haar vriend Callan O’Keeffe laten het zo ver komen dat ze zelfs discussiëren in de comments met een fan die Puck beticht van meehelpen met ‘sportswashing’. Dat is wanneer een organisatie of een land foute daden probeert te verbloemen met goedkeuring van beroemde sporters en sportevenementen. En dat lijkt nu wel te gebeuren, aangezien niet alleen de F1 naar Abu Dhabi komt, maar daar ook het WK wielrennen zal worden gehouden. In de comments onder de foto probeert vriendje Callen O’Keeffe nog de boel een beetje te redden, maar lijkt met zijn verhitte reactie meer kwaad dan goed te doen.

Lees ook: Vijf keer Puck Moonen: om je vingers bij af te likken

Puck Moonen heeft ergens ook wel een punt

Het is natuurlijk niet zo dat Puck alles goedkeurt wat er gebeurt. En het neemt ook niet weg dat ze zich in een mooi land begeeft. En ook als sporter kan je enorm genieten daar. Maar wellicht was het niet zo handig om zo openlijk een post te delen over hoe mooi het land is. Dan kan je ook wel een beetje verwachten dat het bij mensen in het verkeerde keelgat gaat schieten. Maar het kwaad is al geschiet helaas. Nu maar de wonden likken en de volgende keer iets beter opletten. Dan wordt iedereen waarschijnlijk een stukje minder boos. Gelukkig heeft Puck genoeg momenten om te reflecteren, bijvoorbeeld tijdens het kijken van wielrennen.

Het WK wielrennen komt naar Abu Dhabi

In 2028 zal het WK wielrennen gaan plaatsvinden in Abu Dhabi. Misschien dat Puck daarom alvast die kant op is gegaan, om de boel een beetje te verkennen voor over 4 jaar. Ook het baanwielrennen zal in Abu Dhabi worden gehouden. Als je dus een fan bent van de wielersport, heb je genoeg redenen om je vliegticket alvast te boeken. Het Wk vond slechts één keer eerder plaats in het Midden-Oosten, namelijk in Qatar in 2016. Het is ook niet zo gek dat het niet heel erg vaak aan die kant van de wereld gehouden wordt. Sporten in de extreme hitte heeft niet bepaald de voorkeur. Dat gaat namelijk al snel fout, vanwege de warmte die de sporters ervaren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Marieke Elsinga deelt nietsverhullende privé foto’s uit haar losbandige jeugd

Marieke Elsinga heeft een licht beschamende video gedeeld met haar volgers. Maar zelf is ze er hartstikke trots op. 

Actrice Victoria Koblenko trekt haar meest gevaarlijke jurk uit de kast en laat alles zien (video’s!)

Victoria Koblenko voelde zich extra gevaarlijk vandaag vanwege haar nieuwste outfits. En die moest ze even laten zien. 

Uitgetelde Suzanne Schulting laat zich helemaal zien in minimaal stukje stof (foto’s)

Suzanne Schulting probeert ondanks haar blessure toch nog nog door te gaan met haar trainingen en geeft zich helemaal.