Puck Moonen laat volgers schrikken met foto vanuit kofferbak

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Puck Moonen deelt opeens een heel erg bijzonder kiekje vanuit haar eigen kofferbak en mensen maken zich een beetje zorgen. 

Wielrenster Puck Moonen heeft opeens veel last

De wielrenster heeft ineens hele hoge koorts. Dat kwam echt uit het niks opzetten. Puck moet du de komende tijd eventjes rustiger aan gaan doen. Nu is Puck Moonen ook wel vaak hard bezig. Maar dat moet ook wel. De brunette doet haar uiterste best om in topconditie te blijven. Alleen zo behoudt ze haar plek bovenaan de ranglijst van het wielrennen. het nieuws dat Puck flinke koorts heeft komt voor haar volgers wel uit het niks vallen. Die schrikken er best van. Puck vertelt het nieuwtje met een zonnige foto van zichzelf in een kofferbak. Misschien dat dit de pijn, voor haar volgers, niet voor Puck, een beetje kan verzachten. Door een mooie foto te delen, schrikken haar volgers misschien iets minder. In de comments wenst iedereen Puck beterschap. Haar fans hopen dat de wielrenster snel van haar symptomen af is. Bekijk hier de foto!

Puck Moonen heeft steeds erger wordende koorts

In het begin leek de koorts van Puck Moonen nog wel mee te vallen. maar later deelt ze dat de koorts hoger aan het worden is, tot wel 40 graden! Misschien is het beter dat Puck gewoon in bed gaat liggen in plaats van op haar mobiel zitten. Haar volgers kunnen ook wel even wachten. Want 40 graden is wel erg hoog. Het valt te hopen dat de wielrenster niets ernstigs te pakken heeft. Het is in ieder geval goed dat Puck vol haar rust pakt vanaf nu. In ieder geval tot de koorts weer is gaan zakken. Anders dan komt het niet goed.

Puck Moonen krijgt veel steun van haar volgers

Natuurlijk geniet iedereen van de prachtige foto’s van Puck Moonen, maar nu ze even niet kan posten vanwege haar koorts, snappen haar volgers dat natuurlijk heel erg goed. Ze wensen Puck Moonen allemaal stuk voor stuk beterschap toe. Puck mag van geluk spreken met allemaal van die lieve volgers. Aan de steun die Puck krijgt in de comments zal het in ieder geval niet liggen. De brunette heeft meer dan genoeg lieve opmerkingen ontvangen om haar ondanks de koorts toch een stuk beter te laten voelen.

Puck Moonen wil de absolute top bereiken

Dat Puck haar een keertje zegt dat ze rustiger aan moet gaan doen is ook helemaal niet zo gek. De brunette is namelijk altijd wel fysiek bezig. Dat zie je ook op haar Instagram. De brunette is of te vinden in de sportschool, of in de natuur op haar fiets. En hoewel Puck natuurlijk wel erg goed op haar voeding en dergelijke let, is aan één stuk door trainen natuurlijk ook niet helemaal de bedoeling. Met een beetje geluk is Puck snel van de hoofdpijn en de koorts af. Dan kan ze namelijk weer doen waar ze zelf het meest gelukkig van wordt en dat is namelijk een lekker stukje rijden op haar fiets. Alleen zo kan ze trainen om de absolute top te bereiken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Dione de Graaff gebruikt haar twee prachtige troeven om kijkers te trekken bij de Avondetappe (foto!)

Dionne de Graaff doet een dappere poging om de kijkcijfers van de Avondetappe te redden, want die zijn niet al te best. 

Jaimie Vaes schokt internet met gloeiend hete foto’s zonder topje

Jaimie Vaes weet iedereen te schokken met haar nieuwe post op social media. Daar heeft ze namelijk bijna geen kleding meer aan!

Romy Monteiro raakt haar topje bijna kwijt aan de rand van zwembad (foto!)

Romy Monteiro is even heerlijk aan het genieten van de rust aan het zwembad, maar dat pakt toch even anders uit dan verwacht.