Vijf keer Puck Moonen: om je vingers bij af te likken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen kent wel wielrenster Puck Moonen. De prachtige sporter heeft een flink aantal mooie foto’s op haar Instagram staan. 

De zeer mooie wielrenster Puck Moonen heeft nogal wat bijzondere foto’s online staan. En daarmee verwent ze haar volgers eigenlijk elke dag. De stralende blondine heeft meer dan voldoende mooie plaatjes om mensen helemaal in haar greep te houden. Hieronder staan vijf van de mooiste.

De stralende lach van Puck Moonen

Het eerste wat je opvalt aan Puck Moonen is natuurlijk haar mooie verschijning. Maar daarna valt meteen die stralende lach enorm op. Daar kan je bijna niet omheen. Met haar mooie lach laat Puck gelijk ook anderen weer gigantisch lachen. Zo draagt Puck haar steentje bij aan een vrolijkere wereld.

De losse mouwen van Puck Moonen

Tijdens het sporten draagt Puck Moonen natuurlijk van die ontzettend mooie pakjes, maar in haar vrije tijd zoekt ze het liever wat losser op. Dan draagt ze wijde kleding met loshangende mouwen. Deze flapjes vallen gelijk goed op bij het plaatje hieronder. En dat is niet het enige, want de loshangende kleding van Puck zorgt voor flink wat inzicht. Haar perfecte lach maakt het plaatje natuurlijk af.

Puck laat haar dierlijke kant zien op de bank

Er zijn dagen dat Puck echt helemaal klaar is met trainen. Dat zie je ook wel aan de foto hieronder. Haar wangen zijn nog rood van inspanning. En wat doe je dan? Inderdaad, dan kruip je lekker op de bank met je favoriete vriendje erbij en geniet je van je vrije dag. Dat is dan ook precies wat Puck hier aan het doen is. En zelfs dan weet Puck het voor elkaar te krijgen om er ontzettend goed uit te zien. Haar kat is ook wel een beetje een diva aan het plaatje te zien.

Puck Moonen straalt echt op onderstaande foto

De sporter is het gelukkigst als ze net een intensieve training heeft afgerond. Dan voelt deze dame zich het meest blij. En dat merk je ook wel. Want foto’s die direct daarna gemaakt zijn, zien er altijd ongelooflijk goed uit. Puck Moonen weet met haar stralende imago haar volgers gelijk helemaal omver te blazen. En dat is toch wel bijzonder dat ze dat kan.

Casual Puck Moonen moet ook niet onderschat worden

Het liefste staat Puck in haar vrije tijd lekker een bakje koffie voor zichzelf te maken in haar luxe keuken. Dat doet ze eigenlijk altijd voor of na een training. Dat zie je ook wel op de foto hieronder. Daar staat Puck al helemaal in haar trainingsoutfit, terwijl ze een lekker bakje maakt voor zichzelf. Dat doet Puck nou een partij goed. En haar volgers worden er ook blij van. Die genieten als geen ander van het mooie plaatje van de wielrenster. Puck weet met haar foto’s altijd anderen erg blij te maken.

Puck Moonen reist de hele wereld over

Sinds Puck Moonen een relatie heeft met haar nieuwe vriend Callan O’Keeffe reist ze heel wat af, en niet alleen om haar sport te beoefenen. Doorgaans was de Brabantse wielrenster vaak in bergachtige gebieden te vinden, zoals Frankrijk of Zwitserland, maar tegenwoordig draait ze ook haar hand niet om voor een snoepreisje naar Abu Dhabi of Zuid Afrika. Puck neemt dan uiteraard wel gewoon haar fiets mee, want kilometers maken zit in haar bloed.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Noa Vahle maakt selfie in verlaten sportschool in tijdens snoepreisje

Noa Vahle laat zichzelf zien tijdens sportsessie in een compleet verlaten sportschool. Wat ziet de foto van deze blondine er mooi uit. 

Video: Hete Jutta Leerdam onthult unieke samenwerking met Netflix

Netflix is een samenwerking aangegaan met de hete Jutta Leerdam. Wij begrijpen precies waarom Netflix haar heeft gekozen voor déze video.

Video: Schaatsster Robin Groot verrast Joy Beune met innige omhelzing na flinke knal

Robin Groot laat 'Gouden' collega-schaatsster Joy Beune flink schrikken, maar maakt het daarna snel goed met een warme knuffel...