Privé foto van Hélène Hendriks bezorgt iedereen heimwee

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hélène Hendriks is een van de mooiste presentatrices van Nederland, maar goede genen zitten in de familie. Dat kan je zien op deze foto uit de oude doos. 

Presentatrice Hélène Hendriks heeft een prachtig uiterlijk. En al die mooie genen moeten natuurlijk ergens vandaan komen. Dus het kwam niet als verassing dat Hélène een net zo prachtige zus en moeder heeft. Alleen zijn haar beeldschone familieleden niet heel vaak op de gevoelige plaat vastgelegd. Maar nu is er een foto uit 2018 opgedoken die daar even verandering in brengt. En die foto doet nog veel meer dan alleen maar laten zien hoe beeldschoon de verschillende vrouwen van de Hendriks familie zijn. Het zorgt ook nog eens voor een flinke portie heimwee bij iedereen die hem bekijkt. Waarom? Nou, dat merk je vanzelf hieronder.

Lees ook: Hélène Hendriks legt zere plek bloot: ‘angst en zwijgcultuur’

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Een gouden oude foto van Hélène

Het is misschien al een oudere foto, maar daarom niet minder interessant. Zo ziet Hélène er als vanouds geweldig uit in het plaatje. Maar ook haar zus en moeder worden even geïntroduceerd. Je snapt gelijk waar Hélène haar beeldschone looks vandaan heeft. De moeder van Hélène heeft goede genen doorgegeven aan haar twee dochters, die er beide echt ontzettend mooi bij lopen. Maar dat is niet het enige leuke aan de oude foto, die nu weer zijn intreden doet. Zo zit Hélène met haar familie in een overvol stadion. Zo herken je ze eigenlijk alleen nog maar van oude foto’s als deze. Want de laatste keer dat een voetbalstadion zo vol gezeten heeft is alweer even geleden. Daarmee bezorgt de foto van Hélène, hoewel deze natuurlijk prachtig is, bij veel mensen een overweldigend gevoel van heimwee. Bij het zien van de foto van Hélène kan je eigenlijk zelf niet langer wachten om in een vol stadion te genieten van een toffe wedstrijd.

Hélène is knapste voetbalfan op foto

Natuurlijk weet Hélène een hoop van voetbal vanwege haar werk bij onder andere VI. Maar ook is ze een groot fan van de sport. Voor de lockdowns begonnen was ze regelmatig in een stadion te vinden. Daar deed ze vrolijk mee met de rest van de fans die schreeuwend op de tribune sprongen. Natuurlijk kreeg Hélène als commentator een uitzonderingspositie. Zij mocht namelijk als een van de weinige in de lege stadions plaatsnemen om de wedstrijden te bekijken. En dat vond ze natuurlijk een heel bijzonder gevoel. Maar voor Hélène voelt dat nog steeds niet hetzelfde als vanouds. Het liefst staat ze natuurlijk zelf zingend met bier in haar handen tussen de andere supporters. Dat lijkt er voorlopig nog niet in te zitten, maar gelukkig kan je nog altijd van Hélène haar oude foto’s genieten. Dan kan je gewoon doen alsof het een recente foto is in een heerlijk vol stadion.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HELENE. (@helenehendriks1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!