Prinses Eloise van Oranje is dolblij met metamorfose, maar zie jij het verschil? (beelden!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: TikTok

Onze prinses Eloise van Oranje krijgt een gratis transformatie en is hier dolblij mee. Maar eigenlijk ziet niemand echt verschil… Jij wel?

Prinses en influencer Eloise van Oranje is nog steeds in New York. Hier kreeg ze van een kappersbedrijf een beurt aangeboden om haar haar te laten doen. Ze was hier heel blij mee, want ze vond dit broodnodig. Toen ze klaar was liet ze het resultaat zien via TikTok. De prinses zegt zelf dat ze eigenlijk niet veel verschil ziet, maar dat ze er toch een stuk blijer mee is. Wat te snappen is, want het ziet er mooi uit. Zie jij wel wat verschil aan het haar of heb je er ook moeite mee het te spotten?

Bekijk hier zelf de video van Eloise!

Eloise van Oranje haarbeurt

Eloise van Oranje trekt altijd wel veel aandacht

Gravin Eloise van Oranje is net zoals veel influencers vaak bezig met haar uiterlijk. Ook zij wilt er altijd goed uitzien wanneer ze op beeld verschijnt. Hier is ze ook erg goed in, want er is nooit iemand die zegt dat ze niet mooi eruit ziet. Dat heeft ze dan goed voor elkaar. Ook haar pluspunten spelen hier een rol in die ook weleens op beeld worden gebracht. Nu ze in New York is zijn er ook zat plekken, waar ze mooie foto’s kan maken en delen met haar volgers.

Meer zien van Eloise van Oranje kan op Instagram en Tiktok

Wil jij nou nog meer zien van de influencer en gravin Eloise van Oranje? Neem dan zeker even snel een kijkje op haar Instagrampagina! De gravin is veel werkzaam als influencer en weet dus wel hoe ze de producten en zichzelf natuurlijk zo goed mogelijk in beeld moet brengen. En ook op haar Tiktok plaatst ze geweldige video’s uit haar dagelijkse leven en wat voor bijzondere dingen ze allemaal meemaakt. Het is het zeker waar om eventjes een kijkje te nemen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker gaat stiekem weg met deze bekende rapper (foto’s!)

Roxy Dekker heeft een nieuwe single en die promoot ze met een wel hele bijzondere gast. Bekijk het snel hier!

Foto: Jutta Leerdam laat heel Instagram watertanden met uitstekend achterwerk

Jutta Leerdam heeft weer een nieuw sportpakje en dat moet de blonde schaatsster natuurlijk met al haar fans delen.

Genieten: je kunt dwars door het jurkje van Marijn Kuipers heen kijken (foto’s!)

Marijn Kuipers heeft een nieuw blauw pakje aangetrokken. En daarmee doet ze al haar volgers een enorm groot plezier.