Politiek Verslaggeefster Floor Bremer meteen al om de tuin geleid door ‘nieuwe premier’ Dick Schoof (foto)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: X

Politiek verslaggeefster Floor Bremer is goed in de maling genomen door de aanstaande nieuwe premier Dick Schoof: Soort Houdini-act!

Aanstaande premier Dick Schoof fopt Floor Bremer

Politiek verslaggeefster Floor Bremer was samen met haar collega’s al lang aan het wachten op Dick Schoof voor de inmiddels bekende schuifdeur van de onderhandelkamer in Den Haag. De naam van Dick Schoof galmt door de Haagse wandelgangen als beoogde nieuwe premier van Nederland. Logisch dus dat alle journalisten voor dat deurtje stonden te wachten om een glimp van Schoof op te vangen. Ook Floor Bremer had het plan om dat moment goed vastleggen, en wie weet een paar vragen kunnen stellen aan hem. Maar op één of andere manier schijnt Dick Schoof ongezien binnen te zijn gekomen! Ligt er soms een geheim gangenstelsel onder Den Haag? Is Schoof in vermomming binnengekomen? Verslaggeefster Floor is ook met stomheid geslagen. Dick Schoof staat dus meteen al met 1-0 voor tegen de journalisten!

Dit deelde Floor op haar X-account:

Is Dick Schoof nieuwe premier van Nederland?

Dick Schoof bekleedde een hoge functie bij de AIVD, de Nederlandse inlichtingendienst. Logisch dus dat hij alle geheime gangetjes in de hofstad kent! Dick Schoof lijkt topkandidaat om onze nieuwe premier te worden. Als volleerd politicus weet hij nu dus al succesvol langs alle hongerige journalisten te glippen!

Dick Schoof vertrok na 15 maanden bij de AIVD zodat hij op 1 maart 2020 secretaris-generaal kon worden bij het ministerie van Justitie en Veiligheid. De functie kwam spontaan vrij en Schoof wilde die blijkbaar al erg lang vervullen. En wie weet, misschien wordt hij nu zelfs premier!

Nederlanders nu al fan van Dick Schoof

Onder het bericht van politiek verslaggeefster Floor Bremer zijn vele reacties gekomen! Er staan ook genoeg leuke comments bij het bericht. We hebben er een paar voor jullie uit kunnen vissen: ”Dick schoof ongemerkt naar binnen!”, ”Haha, vermomd als glazenwasser!” en ”Daar is de AIVD goed in.” Zou Schoof zijn geheime sluiproute uiteindelijk onthullen? Als hij slim is houdt hij die kennis natuurlijk voor zichzelf!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!