Pip Pellens verrast volgers met flexibele yoga foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Pellens wist haar volgers te verrassen met een wel erg leuke foto. Flexibel neemt ze een verleidelijke yoga-pose aan. 

Actrice Pip Pellens is een spontane en gezellige blondine die er ook nog eens geweldig uit ziet. Daarmee is ze voor velen de ideale vrouw. En Pip houdt die reputatie natuurlijk maar al te graag hoog. Dus post ze met regelmaat een leuke foto op haar social media, zodat mensen kunnen meegenieten van de leuke momenten uit haar leventje. Op een van haar laatste foto’s besluit Pip om even helemaal te ontspannen en buiten yoga te doen. En die flexibele pose moet natuurlijk even gedeeld worden met haar volgers. Die zitten namelijk altijd met smart te wachten wanneer Pip weer eens een leuke foto deelt. Pip is gelukkig de moeilijkste niet en voldoet graag aan de verwachtingen van haar fans.

Lees ook: Pip Pellens deelt knipoog uit op lieve foto
De yoga pose van Pip

Pip doet nog even haar haren goed, zodat die tijdens de ontspannen sessie yoga niet in de weg gaan zitten. In haar strakke pakje in de volle zon geniet Pip eventjes van de rust. Yoga maakt haar helemaal zen. Behalve dat het natuurlijk goed is voor de gemoedstoestand van Pip, zijn haar yoga poses ook gewoon heel leuk om naar te mogen kijken. Als Pip een foto deelt is het meteen genieten. De flexibele Pip neemt graag de meest moeilijke, maar toch wel verleidelijke poses aan als ze aan yoga doet. Ze was deze keer trouwens niet alleen. Pip werd in haar yoga avontuur vergezeld door niemand minder dan oud voetbalster Anouk Hoogendijk.

Pip gaat uit met Anouk Hogendijk

Pip mag voor een nieuwe online videoreeks lekker een paar weken doorbrengen op Málaga. En dat is natuurlijk helemaal geen straf. In haar eigen villa ontvangt Pip verschillende gasten waar ze heerlijk mee probeert te ontspannen. De telefoon moet weg en de yogamatten komen tevoorschijn. Even ouderwets het vakantiegevoel naar boven halen. Dat is wat Pip graag wilt. Tijdens de video’s wordt ze erg intiem met haar gasten. En niet alleen vanwege de flexibele poses die ze met Anouk doet. Persoonlijke verhalen worden uitgewisseld en Pip probeert samen met haar gasten te ontdekken hoe het is om jezelf even helemaal af te sluiten van de buitenwereld. En dat levert dan leuke, en spontane video’s op waarin je een nieuwe kant van Pip mee mag maken.

Pip begint steeds meer de ideale vrouw te worden

Het wordt steeds meer duidelijk dat Pip Pellens misschien wel de ideale vrouw is. Ze heeft humor, ziet er geweldig uit, is ontzettend lief en meegaand en weet zichzelf ook nog eens in de gekste yoga-poses te duwen. Dat klinkt als de ideale vrouw. Er is in ieder geval een hoop om van te genieten als het om Pip Pellens gaat. De blondine weet iedereens hart ietsje sneller te laten kloppen met haar prachtige , strakke pakjes en spontane persoonlijkheid.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!