Pip Pellens, Quinty Trustfull & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Verrassing! Het is alweer weekend! De dagen lijken inmiddels verdacht veel op elkaar, dus voelen zaterdagen helaas iets minder speciaal in deze tijd. Om jouw zaterdag alsnog te redden zijn hier de Hot Topics van vandaag!

pip

Cecilia Adorée

We beginnen met een ‘best of’. Cecilia Adorée zit natuurlijk al bijna vier jaar in GTST, maar wist je dat ze ook een heel aardig Instagramaccount heeft? En dat ze ook een gastrolletje in Flikken Maastricht had? Op het Mannenzakenforum brengt Pombeer je een kleine greep uit haar greatest moments.

Foto: Instagram Cecilia Adorée

Quinty Trustfull

Koffietijd komt terug. Na drie weken coronapauze hebben de makers door dat je het programma ook best met één presentatrice kan maken. We begonnen de verse caps van Quinty Trustfull al een klein beetje te missen.

Pip Pellens

Het leek actrice Pip Pellens wel leuk om in quarantainetijd een ‘what’s in my fridge’-video op te nemen voor haar Instagramvolgers. Het filmpje ging echter meer de ‘what’s in my shirt’-kant op. Op die koelkast focussen was dus een beetje moeilijk.

Beeld: Instagram Pip Pellens

Elize

Deze is voor degenen die zich afvroegen waarom deze rubriek Hot Topics heet! Elise van der Horst (Elize) kreeg een throwback-behandeling van forumlid History Repeats. De mooiste kiekjes uit het (recente) verleden haarscherp op je beeldscherm. Daar krijg je het sowieso warm van.

 

Laatste nieuws

Video: Marieke Elsinga geeft harig poesje flinke massage

Marieke Elsinga heeft erg veel last van jeuk. Maar ze is niet de enige. Gelukkig heeft Marieke daar wel iets op gevonden. 

Video: Rose Bertram gooit benen open en zakt diep naar de grond

Rose Bertram weet iedereen weer flink te vermaken met haar bizar goede foto's en video's. In een strak broekje gooit ze verleidelijk haar heupen los. 

Wendy van Dijk deelt privé foto’s van wilde vakantie

Je kent Wendy van Dijk vast van haar rol als Ushi of als presentatrice op SBS6. Hoe je haar niet kent is zo! Ze deelde onlangs allerlei foto's uit haar privé collectie. Die hadden ook wij niet zien aankomen!

Gerelateerde berichten