Pip Pellens, Quinty Trustfull & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Verrassing! Het is alweer weekend! De dagen lijken inmiddels verdacht veel op elkaar, dus voelen zaterdagen helaas iets minder speciaal in deze tijd. Om jouw zaterdag alsnog te redden zijn hier de Hot Topics van vandaag!

pip

Cecilia Adorée

We beginnen met een ‘best of’. Cecilia Adorée zit natuurlijk al bijna vier jaar in GTST, maar wist je dat ze ook een heel aardig Instagramaccount heeft? En dat ze ook een gastrolletje in Flikken Maastricht had? Op het Mannenzakenforum brengt Pombeer je een kleine greep uit haar greatest moments.

Foto: Instagram Cecilia Adorée

Quinty Trustfull

Koffietijd komt terug. Na drie weken coronapauze hebben de makers door dat je het programma ook best met één presentatrice kan maken. We begonnen de verse caps van Quinty Trustfull al een klein beetje te missen.

Pip Pellens

Het leek actrice Pip Pellens wel leuk om in quarantainetijd een ‘what’s in my fridge’-video op te nemen voor haar Instagramvolgers. Het filmpje ging echter meer de ‘what’s in my shirt’-kant op. Op die koelkast focussen was dus een beetje moeilijk.

Beeld: Instagram Pip Pellens

Elize

Deze is voor degenen die zich afvroegen waarom deze rubriek Hot Topics heet! Elise van der Horst (Elize) kreeg een throwback-behandeling van forumlid History Repeats. De mooiste kiekjes uit het (recente) verleden haarscherp op je beeldscherm. Daar krijg je het sowieso warm van.

 

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten