Pip Pellens, Quinty Trustfull & meer Hot Topics

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Verrassing! Het is alweer weekend! De dagen lijken inmiddels verdacht veel op elkaar, dus voelen zaterdagen helaas iets minder speciaal in deze tijd. Om jouw zaterdag alsnog te redden zijn hier de Hot Topics van vandaag!

pip

Cecilia Adorée

We beginnen met een ‘best of’. Cecilia Adorée zit natuurlijk al bijna vier jaar in GTST, maar wist je dat ze ook een heel aardig Instagramaccount heeft? En dat ze ook een gastrolletje in Flikken Maastricht had? Op het Mannenzakenforum brengt Pombeer je een kleine greep uit haar greatest moments.

Foto: Instagram Cecilia Adorée

Quinty Trustfull

Koffietijd komt terug. Na drie weken coronapauze hebben de makers door dat je het programma ook best met één presentatrice kan maken. We begonnen de verse caps van Quinty Trustfull al een klein beetje te missen.

Pip Pellens

Het leek actrice Pip Pellens wel leuk om in quarantainetijd een ‘what’s in my fridge’-video op te nemen voor haar Instagramvolgers. Het filmpje ging echter meer de ‘what’s in my shirt’-kant op. Op die koelkast focussen was dus een beetje moeilijk.

Beeld: Instagram Pip Pellens

Elize

Deze is voor degenen die zich afvroegen waarom deze rubriek Hot Topics heet! Elise van der Horst (Elize) kreeg een throwback-behandeling van forumlid History Repeats. De mooiste kiekjes uit het (recente) verleden haarscherp op je beeldscherm. Daar krijg je het sowieso warm van.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!