Pip Pellens deelt knipoog uit op lieve foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pip Pellens knipoogt naar ons op deze heerlijke nieuwe Instagram foto. Dat doet de actrice vanuit het romantische Parijs. Mooier kan bijna niet!

Als je goed hebt opgelet heb je gezien dat Pip Pellens in Parijs is. Op een nieuwe foto zien we Pip die knipoogt naar de camera terwijl ze geniet van het Franse zonnetje. De actrice,  die bekend is van GTST, moest blijkbaar even weg uit Nederland. Het eerste wat altijd opvalt aan Pip is die lieve lach en leuke uitstraling. Ook op deze Instagram foto stelt ze daarin niet teleur!

De lieve uitstraling van Pip Pellens

Pip Pellens is vooral bekend van Goede Tijden, Slechte Tijden. In de soap speelde ze vanaf 2010 tot en met 2016 de rol van Wiet van Houten. In GTST speelde Pip een personage dat eigenlijk haaks op haar eigen karakter staat; Wiet heeft namelijk psychische klachten en is redelijk egoïstisch. Pips personage leek elk seizoen steeds gekker en gevaarlijker te worden. Wiet van Houten moest dan ook meerdere malen terug naar een bewaakte instelling. Pip heeft de rol van Wiet in GTST zeer goed ingevuld, want zelf lijkt ze natuurlijk helemaal niet op haar krankzinnige alter ego. Ze heeft een lief hoofd en een mooie lach. Bovendien heeft actrice heeft een leuke, aardige uitstraling en lijkt ze heel onschuldig. Ze was eigenlijk verdacht goed in het spelen van de onvoorspelbare Wiet van Houten. Zou je Pip Pellens wél kunnen vertrouwen op haar mooie blauw ogen?

Lees ook: De leukste vakantiefoto’s van voormalig GTST-chick Pip Pellens

Pip Pellens in Parijs voor nieuwe opnames

Pip keerde in 2017 nog één keer terug naar het fictieve GTST-dorp Meerdijk. Ook vóór haar tijd in Goede Tijden, Slechte Tijden heeft ze veel (gast)rollen vervuld. Ze is met heel veel projecten bezig geweest: als actrice in films en series, maar ook als stemactrice. Ook de afgelopen tijd is ze druk geweest in de filmindustrie. We weten dat Pip nu bezig is met de opnames van de nieuwe film Marokkaanse Bruiloft. De romantische komedie wordt in 2022 in Nederlandse bioscopen verwacht. We hebben de afgelopen weken al vaker kunnen zien dat Pip Pellens in Parijs is. Op 3 september las ze er een boek met uitzicht op de Eiffeltoren. Het kan bijna geen toeval zijn dat ze de laatste weken tijdens de opnames vaker in de Franse hoofdstad te vinden is.

De knipoog van Pip Pellens is voor haar man Pim Wessels

Als je bij haar knipoogfoto naar links swipet zie je Pips ‘point of view’. Haar man Pim Wessels, met wie ze sinds april 2021 getrouwd is, drinkt een glas wijn voor de Eiffeltoren. “I like the view. You do?” staat bij de foto. Pip leerde Pim in 2012 kennen omdat ze allebei speelde in musical Lover of Loser. Daar sloeg de vonk tussen de twee meteen over. In 2015 won het koppel samen het eerste seizoen van Dance, Dance, Dance. Sinds kort zijn de twee een podcast begonnen genaamd ‘Prela/Rela de Podcast’. Pip en Pim hebben zichzelf tot relatie experts gekroond en geven in de podcast relatieadvies. Inmiddels kennen ze elkaar bijna 10 jaar, en zijn ze nog steeds bij elkaar. Hun adviezen zullen dus goed zijn! Zou Pip ook uit kunnen leggen hoe je net als haar man Pim zo’n lieve knipoog kunt scoren?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!