Piepjonge Bridget Maasland knalt bijna uit galajurk in zeldzame video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland deelt een video uit 2005 waarmee ze iedereen aan het lachen maakt. Dat ze ook nog eens een zéér riskante jurk draagt helpt natuurlijk ook mee…

Bridget Maasland deelt een oude video via Instagram. De presentatrice was in haar jongere jaren niet alleen beeldschoon, maar ook een komisch talent! We zien de blondine tijdens de musical awards van 2005. Ze heeft een zeer galajurk aan, die nauwelijks op z’n plek blijft zitten terwijl ze een lange trap af komt lopen. Haar grappen over die jurk waren stuk voor stuk raak!

Bridget Maasland grapt over open galajurk

Op de video is te zien hoe Bridget voor een groot publiek op het podium de trap afloopt. Hier mocht de blondine een award uitreiken, vermoedelijk kreeg het publiek ook een voorproefje van de toen nieuwe musical ‘Tita Tovenaar’ te zien. Hierover grapte Bridget verder. “Een hele goedenavond allemaal, dan heb je die vreselijke trap gehad, en dan hoop je maar dat het dubbelzijdig tape een beetje blijft zitten, anders is het wel een hele vroege Tita Tovenaar in één keer vanavond“. Hiermee kreeg de blondine het hele publiek aan het lachen, en zelf kon ze het stiekem ook niet laten om een glimlach tevoorschijn te halen. Deze grap ging natuurlijk over de galajurk van de blondine, die redelijk was. In ieder geval is alles goed gegaan, en heeft het publiek een mooie avond kunnen beleven.

Lees ook: Bridget Maasland flirt met volgers op foto

Bridget Maasland zaait verwarring over achterste

Onlangs deelde Bridget Maasland twee foto’s in één keer op Instagram. De presentatrice had bij deze foto’s nog zo haar vragen, aangezien ze verschillende reacties kreeg, over haar achterste. Bridget; “Op foto 1 kreeg ik louter positieve reacties, voornamelijk over mijn (goeie) achterwerk, op foto 2 kreeg ik positieve reacties maar ook een aantal negatieve over mijn (te kleine) achterste. Snap jij het nog?!” Bridget benadrukt dus dat ze verschillende reacties kreeg, over haar achterkant. In ieder geval kan het de blondine gelukkig voor de rest niks schelen. “Mijn reactie: Lekker belangrijk!“.

Bridget Maasland onthult wat haar echt gelukkig maakt

Bridget Maasland onthulde onlangs op Instagram wat haar nou ècht gelukkig maakt. De blondine deelt een foto waarin zij te zien is, in haar autootje, met het dak lekker open in de zon. In de mini cooper is Bridget optimaal aan het genieten van het lekkere weertje. Ze zegt erbij: “Geluksmoment“. Alleen één ding is opvallend, Bridget draagt tijdens het maken van de foto’s geen gordel, terwijl ze wel aan het rijden is. Dus ze doet twee dingen: fotograferen tijdens het rijden, en ook nog eens zonder gordel. Ach ja, Bridget is ook maar een mens. In ieder geval konden sommige volgers dit niet zo waarderen. “Oké, 2 leuke foto’s maar ik zie geen auto gordel? Das geen goed voorbeeld Bridget, jij bent nu eenmaal een bekende bn’er die wel het goede voorbeeld zou moeten geven!!!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatssters Joy Beune en Robin Groot genieten van zon in strakke topjes (foto’s!)

Knappe teamgenotes Joy Beune en Robin Groot zijn erg aan het genieten van de zon en dragen dan ook flinterdunne shirtjes.

Foto: Wielrenster Puck Moonen spreidt benen om flinke bal pluis te aaien

Puck Moonen gooit zomaar de benen wijd. Je snapt dat haar volgers wild werden toen er op die plek een harige verrassing tevoorschijn kwam!

GTST-actrice Sophie Bouquet buigt over wastafel in superkort rokje (video’s!)

Sophie Bouquet laat iedereen goed naar binnen kijken in de badkamer!