Bridget Maasland flirt met volgers op intieme foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bridget Maasland hoort het liefst elke dag hoe knap ze is. Dit keer was de blondine weer enorm aan het vissen naar complimenten. Bridget wil enorm graag weten op welke foto ze knapper is terwijl de twee foto’s bijna hetzelfde zijn…

Bridget Maasland lacht haar volgers toe

Bridget Maasland deelt altijd wat ze aan het doen is. Soms zijn dat foto’s dat ze aan het werk is, soms als de blondine juist quality time heeft met haar zoontje. Eén ding komt in ieder geval altijd terug op Bridget haar foto’s en dat is haar eigen gezicht. Want waarom zou Bridget foto’s plaatsen van andere dingen dan haar eigen hoofd? Dit keer gaf Bridget weer een typisch voorbeeldje van zelfliefde. De blondine plaatst onderstaande twee foto’s en vraagt welke van de twee haar volgers ‘meer aanspreekt’. Oftewel even kijken of er nog wat complimentjes te halen vallen. Op de eerste foto heeft Bridget een brede glimlach die een klein beetje geforceerd lijkt. En Bridget heeft een simpele groene blouse aan. Heel bijzonder is de foto dus eigenlijk niet.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Lees ook: Bridget Maasland kleed zich als 14 jarige

Collega van Bridget Maasland vind beide foto’s niks

Blijkbaar is Bridget Maasland met haar 47 jaar nog steeds onzeker over haar uiterlijk en voorkomen. Waarom zou de knappe blondine anders vissen naar complimentjes bij haar volgers? In de tweede foto die Bridget plaatst zien we geen vrolijke glimlach meer, maar een serieuze blik. Misschien wilt Bridget kijken of mensen meer van haar serieuze kant houden dan de vrolijke versie. Een aantal bekende Nederlanders reageren ook onder de foto. Zo hebben Olcay Gulsen en Patrick Martens geen zin om te kiezen en reageren alleen met een hartje onder de foto. Of ze hebben het bijschrift gewoon niet gelezen. RTL-Boulevard collega Ronald Molendijk heeft wel een duidelijke mening: hij vind beide opties niks. Daarom reageert hij onder de foto een cynische ”3?” terwijl er natuurlijk geen derde foto is.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Bridget Maasland wordt volledig ingepakt door Nikkie Plessen

Bridget Maasland staat natuurlijk regelmatig achter haar desk bij RTL Boulevard. Hierbij zien we ook collega Nikkie Plessen voorbij komen. Het was weer tijd voor wat geweldig stijladvies van Nikkie en Bridget mocht het model spelen. Het gaat om bepaalde kleuren combineren. Door juist contrasterende kleuren met elkaar te combineren ga je helemaal mee met de nieuwste trends. Bridget pakt dus een fel roze tasje die ze met haar blauwe outfit combineert. Dit fenomeen heet ‘colourblocking’. Daarna zegt Nikkie ook nog dat je nu meerdere tassen bij elkaar kan dragen. Nu is Bridget de beroerdste niet en ze gaat even experimenteren met de dubbele tasjes. Deze kleine tassen zijn natuurlijk wél peperduur. Bridget doet een groene tas om zich heen en daarna ook nog de roze. Het ziet er niet uit en Bridget trekt ook een erg ongelukkig gezicht. Niet haar beste look dus.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!

Foto: Zangeres Elize puilt volledig uit haar razend strakke topje

Zangeres Elize heeft wel vaker verleidelijke outfits aan, maar het pakje wat ze nu heeft aangetrokken is echt heel bijzonder. 

Foto: Marieke Elsinga laat zich diep in haar shirtje kijken op zonnig terras

Marieke Elsinga heeft even besloten om zich nergens meer zorgen om te maken en te gaan genieten van het warme zonnetje.