Patricia Paay ‘zeikt’ over Lil’ Kleine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was al een tijdje verdacht stil rondom golden shower-koningin Patricia Paay. ‘Hoog tijd dus om daar ergens tegenaan te zeiken!’, dacht de 70-jarige blondine vast. 

Patricia is pislink op Lil’ Kleine

Eerlijk is eerlijk: het is haar weer gelukt. Patricia heeft de nieuwskoppen weten te halen. Hoe? Geheel volgens het boekje. Men neemt een actueel, bekend persoon en maakt hier een ‘spraakmakende’ opmerking over. En niet zomaar een opmerking. Nee, een opmerking waar iedereen wel overheen moét vallen.

Patricia is klaar met gelige, doorzichtige vloeistoffen

Zo sprak de pissige Patricia Paay de volgende woorden bij Beau Monde: Iedereen roept: je moet jezelf blijven. Maar dat lukt niet als heel Nederland je k**t kust. Neem zo’n Lil’ Kleine. Met geld smijten en champagne s*****n. Grote mond’.

‘Champagne s*****n, grote mond’. Ja, wat jij nu denkt, denkt zo’n beetje geheel overig Nederland (en wellicht wat Belgen) ook. Waar de blondine haar zegje ook had kunnen doen met uitspraken als ‘hij is naast zijn schoenen gaan lopen’ of ‘hij denkt dat hij beter is dan anderen’, koos ze tóch voor het s*****n met een gelige, doorzichtige vloeistof.

Voorlopig ook geen curry voor Patricia

Nee, we doelen niet op het (serieus heerlijke) oosterse gerecht. Het heeft echter wel alles te maken met Patricia’s ex-man Adam Curry. Want ook deze beste man wordt niet gespaard tijdens de zeiksessie van Patries.

De blondine geeft hem dan ook een tip mee: ‘Wees zuinig op je geld, je weet niet wat er gaat gebeuren. Wees een keer tevreden’. Ja Patricia kan het weten. Wellicht dat ze voortaan gewoon wijze levenslessen tegen betaling kan aanbieden? Dan is zij voor de verandering een keer degene die tegen mensen aan zeikt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door The Temptuous (@thetemptuous) op

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten