Patricia Paay ‘zeikt’ over Lil’ Kleine

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het was al een tijdje verdacht stil rondom golden shower-koningin Patricia Paay. ‘Hoog tijd dus om daar ergens tegenaan te zeiken!’, dacht de 70-jarige blondine vast. 

Patricia is pislink op Lil’ Kleine

Eerlijk is eerlijk: het is haar weer gelukt. Patricia heeft de nieuwskoppen weten te halen. Hoe? Geheel volgens het boekje. Men neemt een actueel, bekend persoon en maakt hier een ‘spraakmakende’ opmerking over. En niet zomaar een opmerking. Nee, een opmerking waar iedereen wel overheen moét vallen.

Patricia is klaar met gelige, doorzichtige vloeistoffen

Zo sprak de pissige Patricia Paay de volgende woorden bij Beau Monde: Iedereen roept: je moet jezelf blijven. Maar dat lukt niet als heel Nederland je kust. Neem zo’n Lil’ Kleine. Met geld smijten en champagne . Grote mond’.

‘Champagne , grote mond’. Ja, wat jij nu denkt, denkt zo’n beetje geheel overig Nederland (en wellicht wat Belgen) ook. Waar de blondine haar zegje ook had kunnen doen met uitspraken als ‘hij is naast zijn schoenen gaan lopen’ of ‘hij denkt dat hij beter is dan anderen’, koos ze tóch voor het met een gelige, doorzichtige vloeistof.

Voorlopig ook geen curry voor Patricia

Nee, we doelen niet op het (serieus heerlijke) oosterse gerecht. Het heeft echter wel alles te maken met Patricia’s ex-man Adam Curry. Want ook deze beste man wordt niet gespaard tijdens de zeiksessie van Patries.

De blondine geeft hem dan ook een tip mee: ‘Wees zuinig op je geld, je weet niet wat er gaat gebeuren. Wees een keer tevreden’. Ja Patricia kan het weten. Wellicht dat ze voortaan gewoon wijze levenslessen tegen betaling kan aanbieden? Dan is zij voor de verandering een keer degene die tegen mensen aan zeikt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!