Oude bekende Jill Helena laat nieuw gezicht zien

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

RTL heeft met The Voice of Holland al een zangshow in de gelederen, maar daar houdt het voor de commerciële zender niet bij op. Zingen is méér dan carrière. Het is een feestje om muziek te maken. Het draait bij All Together Now daarom ook om het ‘complete plaatje’. En dat plaatje was enorm compleet toen oude bekende Jill Helena het beeld binnen kwam lopen. Daar liet ze zien van lief liedjes-meisje naar power ballad-dame te zijn gegaan. 

Jill Helena bij RTL-programma All Together Now © Instagram
Jill Helena bij RTL-programma All Together Now © Instagram

Naast The Voice of Holland heeft RTL dus nog een zangshow: All Together Now. Het programma, dat voor de verandering wordt gepresenteerd door Chantal Janzen, heeft een iets feestelijkere opzet dan de dooddubieuze competitie van The Voice. In het zaterdagavondprogramma proberen artiesten 100 juryleden van hun stoel te krijgen met hun zang- en entertaintalent.

Jill Helena

Net als bij The Voice lopen er dan wel eens bekenden van de juryleden binnen. Mocht je All Together Now nog nooit gezien hebben: de jury is zo divers als dat entertainment breed is. Van operazangeressen tot dragqueens, van zingende tweelingen tot Gerard Joling: het zit er allemaal. Niemand lijkt Jill echter te herkennen uit haar tijd van The Voice of Holland. 

(Lees verder onder video)

Van lief liedje naar power ballads

Jill deed mee aan het vierde seizoen van het muzikale stoelendraaispel. Aan de nummers die zij liet horen bij All Together Now kon je dat in ieder geval niet herkennen. In The Voice liet Jill vooral Nederlandstalige nummers horen en scoorde ze na de show een hit met Als de lichten zijn gedoofd

Hoe anders was dat in 2019. Het schattige is er wel vanaf. Helemaal van de muziek. Misschien was het weglaten van haar verleden wel een bewussie. Jill verslindt de vroegere versie van zichzelf. Ze heeft de melodramatische melodieën van Brabantse volkszangers of Italiaanse buiten-de-boot-zingers niet meer nodig. De lieve liedjes maken plaats voor power ballads. Dat levert bijzondere taferelen op. Zo laat ze musicalbaas Michael Diederich dansen op de commerciële klanken van She Wolf (David Guetta, Sia).

Alleen aan de top

Jill haalt daardoor met twee gelnagels in haar neus de finale van de aflevering. In die eindstrijd mag ze opnieuw een liedje zingen. Gaat ze nu wel terug naar het oude? Natuurlijk niet! Of ja: een beetje dan.

Als er één show is om guilty plessures op tv te tonen, dan is het All Together Now. Dat Jill kiest voor één van de meest gezongen nummers (All By Myself) neemt niet weg dat ze, net als vroegâh, een eigen versie op het podium brengt.

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Chantal Janzen erkent dat ze iets aan haar gezicht heeft gedaan: “Zelf zeer tevreden”

Chantal Janzen heeft een nieuwe video online gezet, waarin ze duidelijk toegeeft dat ze iets aan haar gezicht heeft laten doen. Bekijk het snel!

Foto: Influencer Marijn Kuipers zuigt hard aan enorm voorwerp met prachtige lippen

Marijn Kuipers heeft een ongelooflijk mooi plaatje voor je klaar staan om je eventjes door je dinsdagdip heen te helpen. Bekijk hem snel!

Foto: Enorme joekels van Juultje Tieleman ontsnappen bijna uit strak truitje

Dat men Juultje Tieleman moet volgen op Instagram voor wat oogvitamine is bekend. In een prikkelend plaatje op de Instagram van Juultje lijken haar joekels op een brute wijze te willen ontsnappen.