Opgedofte Chantal Janzen bewijst met deze hilarische foto het gelijk van Johan Derksen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Chantal Janzen en Johan Derksen hadden geen grotere tegenpolen kunnen zijn, maar soms zijn ze het verassend genoeg met elkaar eens. 

Chantal Janzen heeft op haar eigen manier heerlijk ludiek gereageerd op de uitspraken van Johan Derksen uit VI Vandaag. De bromsnor met verstand van voetbal moest daar weer even zijn mening uiten over Chantal Janzen, die de tv-actie voor Oekraïne gaat presenteren. Johan had daar nog wel het een en ander over te zeggen. Samen in Actie voor Oekraïne wordt maandag door Rob Kemps en Chantal Janzen gepresenteerd. En waar Rob Kemps niks anders kreeg dan lof van Johan, kreeg Chantal juist veel kritiek over zich heen. Rob zou dicht bij de mensen staan, weten wat er speelt. Maar Chantal is een Barbie-pop, een nepper. Johan heeft het duidelijk niet zo op Chantal. Maar zij heeft de woorden van Johan wel meegekregen, want niet veel later stuurde ze een ludieke foto naar de redactie van VI Vandaag.

Lees ook: Foto: Chantal Janzen mag van haar man in deze outfit niet de straat op

Chantal Janzen stuurt foto in van zichzelf als Barbie

De redactie van VI Vandaag kreeg een leuk berichtje van Chantal, nadat hij zijn uitspraken had gedaan. En in plaats van boos te reageren of verontwaardigd, houdt Chantal het netjes. Ze stuurt een ludiek berichtje, waarin ze zichzelf helemaal verkleed heeft als Barbie. ‘De almachtige Johan heeft altijd gelijk’, schrijft de prachtige presentatrice er nog maar bij voor de zekerheid. ‘Je ziet het, doe hem de groeten’ voegt ze nog toe aan haar eerdere woorden. Johan kan er wel om lachen, maar trekt zijn eerdere uitspraken niet in. Al had niemand dat waarschijnlijk verwacht van de grote bromsnor.

Chantal is niet alleen maar een Barbie-pop

Dat Chantal nog veel meer kan dan er bij lopen als een Barbie, dat is Johan een beetje ontgaan. Zo heeft Chantal een hoop andere mooie outfits die absoluut niet lijken op Barbie. Bijvoorbeeld haar zakelijke look. Die is niet alleen prachtig om naar te kijken, maar heeft ook een hele andere uitstraling. Als je Chantal zo ziet, dan kan je niet anders dan haar gelijk serieus nemen. Tenminste, tenzij je Johan Derksen bent natuurlijk. Dan maakt het niet uit wat Chantal aan heeft, hij ziet haar toch wel als Barbie-pop.

Chantal terug naar haar Barbie-roots op ontspannen foto

Soms kan je Johan ook niet anders dan gelijk geven, want op sommige foto’s lijkt Chantal ook echt wel een beetje op een levensechte Barbie-pop. En daar kan ze zelf niet zoveel aan doen, maar met haar blonde haren, en popjeskleding in lichte kleuren komt ze al wel snel zo over. Al helemaal als ze dan ook nog eens voor een roze muur gaat poseren. Heel veel dichter bij een levensechte Barbie ga je niet kunnen komen. Gelukkig kan Chantal er zelf ook wel een beetje om lachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!