Op vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer vakantietijd voor de familie en de auto zit helemaal volgestopt met alle spullen die mee moeten. De tuinstoeltjes voor de vrouw, het strand speelgoed voor de kinderen, maar waar laat je nu het sub board die je zelf zo graag mee wilt hebben? De opblaasbare sub is hiervoor de oplossing. Geen grote, onhandige sub boards die je nergens veilig kwijt kan in de auto, maar een opblaasbare sub die in het hoekje nog gemakkelijk erbij kan. Ook een voordeel naast het vervoeren, het opruimen van de opblaasbare sub gaat gemakkelijk. Laat de lucht eruit lopen en vouw deze weer op.

Toch maar wat anders

Ben jij een echte waaghals en een fan van op het water zijn? Dan is de opblaasbare kajak misschien wel wat voor jou! Alleen of met één of twee anderen, een gezellig dagje varen. Met behulp van wat peddels en een pomp, is de opblaasbare kajak zo gereed om er op uit te gaan. De wat stevige en stabielere modellen zijn ideaal voor een beginnende kajakker, maar als je eenmaal meer ervaring hebt opgedaan op het water, zijn er ook andere modellen. Zo zijn er wat smallere opblaasbare kajaks, waarmee je uiteindelijk je nog sneller zal verplaatsen. Voor ieder wat wils.

Waar gaan we heen?

Als je van plan bent een ritje te maken via het water, werken de normale wegenkaarten natuurlijk niet zo goed. Een tom-tom installeren in de kajak of sup, is waarschijnlijk ook geen succes. Gelukkig zijn er op allerlei plekken ook vaarroutes en vaarkaarten te vinden. Hierop staat precies aangegeven hoe diep het is, waar je erdoor kan en waar de bruggen te vinden zijn. Als je eenmaal je route klaar hebt, is het wel zo slim om nog even wat andere dingen te checken, zoals het weerbericht. Je wilt natuurlijk niet al doorweekt zijn, voordat je het water op gaat. Daarna waarschijnlijk ook liever niet. Dus het ontwijken van harde wind buien en stormen, is een must.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!