Op vakantie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer vakantietijd voor de familie en de auto zit helemaal volgestopt met alle spullen die mee moeten. De tuinstoeltjes voor de vrouw, het strand speelgoed voor de kinderen, maar waar laat je nu het sub board die je zelf zo graag mee wilt hebben? De opblaasbare sub is hiervoor de oplossing. Geen grote, onhandige sub boards die je nergens veilig kwijt kan in de auto, maar een opblaasbare sub die in het hoekje nog gemakkelijk erbij kan. Ook een voordeel naast het vervoeren, het opruimen van de opblaasbare sub gaat gemakkelijk. Laat de lucht eruit lopen en vouw deze weer op.

Toch maar wat anders

Ben jij een echte waaghals en een fan van op het water zijn? Dan is de opblaasbare kajak misschien wel wat voor jou! Alleen of met één of twee anderen, een gezellig dagje varen. Met behulp van wat peddels en een pomp, is de opblaasbare kajak zo gereed om er op uit te gaan. De wat stevige en stabielere modellen zijn ideaal voor een beginnende kajakker, maar als je eenmaal meer ervaring hebt opgedaan op het water, zijn er ook andere modellen. Zo zijn er wat smallere opblaasbare kajaks, waarmee je uiteindelijk je nog sneller zal verplaatsen. Voor ieder wat wils.

Waar gaan we heen?

Als je van plan bent een ritje te maken via het water, werken de normale wegenkaarten natuurlijk niet zo goed. Een tom-tom installeren in de kajak of sup, is waarschijnlijk ook geen succes. Gelukkig zijn er op allerlei plekken ook vaarroutes en vaarkaarten te vinden. Hierop staat precies aangegeven hoe diep het is, waar je erdoor kan en waar de bruggen te vinden zijn. Als je eenmaal je route klaar hebt, is het wel zo slim om nog even wat andere dingen te checken, zoals het weerbericht. Je wilt natuurlijk niet al doorweekt zijn, voordat je het water op gaat. Daarna waarschijnlijk ook liever niet. Dus het ontwijken van harde wind buien en stormen, is een must.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman laat broek zakken en showt doorschijnend setje

Juultje Tieleman heeft op Instagram haar broek omlaag gedaan en laat haar doorschijnende setje zien!

Lilian Marijnissen online uitgekotst na aankondiging zwangerschap met vreemdganger (foto’s)

Lilian Marijnissen heeft niet alleen maar felicitaties gekregen na het bekendmaken van haar zwangerschap. Ze zou zwanger zijn van een man die bestempeld wordt als stiekeme vreemdganger...

Real Madrid-speler Jude Bellingham heeft razend knappe Nederlandse vriendin (foto’s!)

Deze mooie Nederlandse meid blijkt de vlam van Real Madrid superster Jude Bellingham te zijn!