Onherkenbare Marieke Elsinga ontploft bijna in agressieve video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wist je dat Marieke Elsinga stiekem enorm uit haar slof kan schieten? Zo hebben we de presentatrice écht nog nooit gezien!

Marieke Elsinga deelt een uiterst opvallende video via Instagram. De presentatrice is natuurlijk nog niet zo lang geleden bevallen, maar heeft nu besloten het normale leven alweer volledig op te pakken. Dat doet ze onder andere door middel van een zware workout. Echter lijkt er ook een hoop agressie achter het lieve gezicht van Marieke te verschuilen, die we nooit eerder naar buiten zagen komen. Vandaar dat haar volgers ontzettend schrikken van deze plotselinge metamorfose!

Marieke Elsinga onherkenbaar in agressieve vechtvideo

Marieke Elsinga kent men natuurlijk als de lieve, aardige en knappe presentatrice. Marieke is bekend van onder anderen RTL Boulevard, Q Music of verschillende andere programma’s. Ze is dan ook een zeer bekende Nederlander te noemen. Maar echter lijkt er een heel ander persoon te verschuilen achter deze lieve Marieke. En dat persoon lijkt een stuk minder lief te zijn, zelfs vrij agressief. Dat zien we op de video die onlangs online is gekomen, die zelfs door Marieke zelf is geplaatst. Op deze video is te zien hoe de presentatrice aan het trainen is. Na haar zwangerschap heeft ze een tijdje stilgezeten, maar inmiddels is ze weer hard begonnen met trainen. Zo ook nu weer!

Marieke slaat meerdere keren hard op een bokszak. Haar bloed lijkt te koken en Marieke denkt aan niks anders dan die bokszak helemaal vermorzelen. Dat er zo’n agressie schuilde achter de presentatrice, had werkelijk niemand zien aankomen. Bij deze agressieve workout draagt Marieke een knalblauwe, strakke, sportbroek. Deze outfit beweegt lekker mee terwijl Marieke haar agressie uit op de zak. Je kan maar beter de presentatrice niet in een slechte bui tegenkomen, want dan heb je de verkeerde voor je. Tot slot sluit ze deze video af met een iets minder boze foto in de spiegel. Al de woede lijkt uit Marieke haar te zijn verdwijnen en ze fotografeert vredig haar rode hoofd in de spiegel. Wanneer zien we weer zo’n agressieve video van Marieke?

Lees ook: Foto: Spannend geklede Marieke Elsinga slaapt nachtje ergens anders

Marieke Elsinga trots op ballen met identieke zus

Nu het nieuwe jaar is aangebroken, kiekt iedereen natuurlijk vrolijk terug op hun ervaringen met oud & nieuw. Zo ook, onze eigen Marieke Elsinga natuurlijk! Marieke kan niet achterblijven, dus toont ze haar leuke avond tijdens de jaarwisseling. De presentatrice ging samen met haar zus oliebollen maken, die vrij goed waren gelukt. Het meest opvallende aan de foto is, dat de zus van Marieke net een clone van haar lijkt, een kopie. De twee zouden zo tweelingzussen kunnen zijn! Vol trots houden ze de mooie ballen omhoog en lachen vol genot naar de camera. Wanneer zetten de twee hun tanden in deze grote ballen? Het scheen nog een lange nacht te worden tot in de ochtenduren..

Lees ook: Video: Marieke Elsinga gaat helemaal los met collega in donkere kamer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?Â