Onherkenbare Marieke Elsinga ontploft bijna in agressieve video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wist je dat Marieke Elsinga stiekem enorm uit haar slof kan schieten? Zo hebben we de presentatrice écht nog nooit gezien!

Marieke Elsinga deelt een uiterst opvallende video via Instagram. De presentatrice is natuurlijk nog niet zo lang geleden bevallen, maar heeft nu besloten het normale leven alweer volledig op te pakken. Dat doet ze onder andere door middel van een zware workout. Echter lijkt er ook een hoop agressie achter het lieve gezicht van Marieke te verschuilen, die we nooit eerder naar buiten zagen komen. Vandaar dat haar volgers ontzettend schrikken van deze plotselinge metamorfose!

Marieke Elsinga onherkenbaar in agressieve vechtvideo

Marieke Elsinga kent men natuurlijk als de lieve, aardige en knappe presentatrice. Marieke is bekend van onder anderen RTL Boulevard, Q Music of verschillende andere programma’s. Ze is dan ook een zeer bekende Nederlander te noemen. Maar echter lijkt er een heel ander persoon te verschuilen achter deze lieve Marieke. En dat persoon lijkt een stuk minder lief te zijn, zelfs vrij agressief. Dat zien we op de video die onlangs online is gekomen, die zelfs door Marieke zelf is geplaatst. Op deze video is te zien hoe de presentatrice aan het trainen is. Na haar zwangerschap heeft ze een tijdje stilgezeten, maar inmiddels is ze weer hard begonnen met trainen. Zo ook nu weer!

Marieke slaat meerdere keren hard op een bokszak. Haar bloed lijkt te koken en Marieke denkt aan niks anders dan die bokszak helemaal vermorzelen. Dat er zo’n agressie schuilde achter de presentatrice, had werkelijk niemand zien aankomen. Bij deze agressieve workout draagt Marieke een knalblauwe, strakke, sportbroek. Deze outfit beweegt lekker mee terwijl Marieke haar agressie uit op de zak. Je kan maar beter de presentatrice niet in een slechte bui tegenkomen, want dan heb je de verkeerde voor je. Tot slot sluit ze deze video af met een iets minder boze foto in de spiegel. Al de woede lijkt uit Marieke haar te zijn verdwijnen en ze fotografeert vredig haar rode hoofd in de spiegel. Wanneer zien we weer zo’n agressieve video van Marieke?

Lees ook: Foto: Spannend geklede Marieke Elsinga slaapt nachtje ergens anders

Marieke Elsinga trots op ballen met identieke zus

Nu het nieuwe jaar is aangebroken, kiekt iedereen natuurlijk vrolijk terug op hun ervaringen met oud & nieuw. Zo ook, onze eigen Marieke Elsinga natuurlijk! Marieke kan niet achterblijven, dus toont ze haar leuke avond tijdens de jaarwisseling. De presentatrice ging samen met haar zus oliebollen maken, die vrij goed waren gelukt. Het meest opvallende aan de foto is, dat de zus van Marieke net een clone van haar lijkt, een kopie. De twee zouden zo tweelingzussen kunnen zijn! Vol trots houden ze de mooie ballen omhoog en lachen vol genot naar de camera. Wanneer zetten de twee hun tanden in deze grote ballen? Het scheen nog een lange nacht te worden tot in de ochtenduren..

Lees ook: Video: Marieke Elsinga gaat helemaal los met collega in donkere kamer

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam belandt in bed met Jake Paul en harige vriend (foto’s!)

Jutta Leerdam duikt in bed samen met haar vriend Jake Paul en een harige vriend mag erbij liggen!

Marijn Kuipers pakt flinke stang met twee handen vast midden in de gym (video!)

Marijn Kuipers gaat diep door haar knieen, terwijl ze een flinke stang beet pakt. Ze gaat helemaal los in de sportschool!

Gwen van Poorten wordt kletsnat op bizar festival in Thailand (video!)

Gwen van Poorten wordt helemaal ondergespoten door een enorm kanon. Ze laat aan haar volgers weten dat ze dit eigenlijk wel lekker vindt.