Video: Marieke Elsinga gaat helemaal los met collega in donkere kamer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marieke Elsinga mag dan nu moeder zijn geworden, maar de brunette kan het niet laten om nog steeds met haar collega’s de spanning op te zoeken.

Marieke Elsinga is weer dolgelukkig met tweede liefde

Ondertussen is Marieke Elsinga bevallen van haar eerste kindje. Samen met haar grote liefde Sander kreeg ze namelijk een jongentje genaamd Jip. Marieke en Sander hebben elkaar online ontmoet via een datingapp. Tegenwoordig is dat natuurlijk de normaalste zaak van de wereld en in 2020 kwam naar buiten dat de twee officieel een relatie hadden. De dingen zijn erg snel gelopen want de twee zijn van vreemden naar ouders gegaan binnen een paar jaar. Gelukkig voor Marieke liep het allemaal precies zoals ze wilde en daarom zij en Sander nu trotse ouders. Toch zal er altijd een gevoelig puntje blijven voor Marieke en dat is haar collega Mattie. Marieke en Mattie presenteren al jaren de ochtendshow van Q-Music. Het was dan ook geen verassing dat vele mensen dachten dat Marieke zwanger was van Mattie. Al zijn deze geruchten altijd ontweken, valt niet te ontkennen dat de twee collega’s het erg goed met elkaar kunnen vinden.

Mattie en Marieke gaan los op dansvloer

Dat Mattie en Marieke elkaar stiekem erg leuk vinden bleek maar weer tijdens het personeelsfeest van Q-Music. Zo filmt Marieke eerst al een video dat ze samen met Mattie op de dansvloer staat los te gaan. Daarbij staat er reusachtig Mattie in het scherm dus erg sneaky probeert Marieke niet te zijn. Daarna plaatst Marieke ook nog een selfie van haar en Mattie met de tekst ‘Weer even samen’. Het lijkt er echt op dat de twee een koppel zijn, maar niks is minder waar. Al gebeuren er natuurlijk wel de gekste dingen op bedrijfsfeestjes.

Marieke Elsinga en Mattie

Marieke Elsinga maakt ongemakkelijke wc video

Het personeelsfeest van Q-Music leek aan niks te ontbreken, goede muziek, genoeg drank en gezellig personeel natuurlijk. Een feestje bouwen kunnen de werknemers van Q-Music in ieder geval wel. Toch lijkt het erop dat Marieke wel iets meer moeite heeft met het vastleggen van dit feest. Eerst al de bijzondere filmpjes en foto’s met Mattie en daarna een wc video.  Op deze video poseert Marieke met Annemarie en Lies en het filmpje stopt ook weer naar minder dan een seconde.

Lees ook: Foto: Totaal uitgewoonde Marieke Elsinga duikt haar bedje in

Marieke Elsinga flink aan het drinken tijdens zwangerschap

Dat Marieke Elsinga niet vies is van een drankje is geen geheim meer, maar dat ze ook heeft gedronken tijdens haar zwangerschap zou wel ernstig zijn. Gelukkig is dit ook niet het geval, al dacht Marieke wel dat het zo over kwam op haar volgers. Zo is Marieke te zien bij de kerstspecial van I Can See Your Voice. Bij de show gaan zes zangers de jury proberen te overtuigen dat ze een goede zanger of zangers zijn en de jury moet de juiste eruit pikken. Hier zit Marieke dus bij in de jury en daar is ze helemaal mooi voor opgedoft. De brunette straalt in een groen glitter jurkje maar deelt niet haar charmantste foto’s. Daarom stelt ze even gerust dat ze geen fles champagne ophad, omdat ze dus zwanger was tijdens de opnames.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!