Foto: Spannend geklede Marieke Elsinga slaapt nachtje ergens anders

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Waarom slaapt Marieke Elsinga buiten de deur? En waarom heeft ze daarbij deze spannende outfit aangetrokken?

Marieke Elsinga deelt een stel spannende beelden via Instagram. De radio-dj en presentatrice kennen we natuurlijk als een dame die wel van wat spannende avonturen houdt. Het leven moet natuurlijk wel leuk blijven voor Marieke. Dus besloot Marieke Elsinga om ergens anders te overnachten dan in haar eigen huisje. Zou haar vriend meegegaan zijn?

Marieke Elsinga beleeft spannende nacht ver van huis

Marieke Elsinga deelde onlangs een paar opvallende kiekjes via Instagram. Het leek de presentatrice een goed idee om even een nachtje van huis te gaan. Ze leek haar geboortestadje Gouda wel héél erg te missen, en besloot er dus een nachtje te overnachten. Echter leek dit niet zomaar een nachtje, aan de spannende outfit van de presentatrice te zien. Ze draagt een zwarte outfit met een chique tasje om d’r schouder. Aan de outfit is te zien dat deze avond allesbehalve een ‘normale’ avond is, en dat ze klaar is om alle remmen los te gooien in Gouda. Ze deelt kiekjes van allerlei verschillende soorten eten, en toont zelfs een video van d’r poes! Want nu de baas van huis is, heeft Kiki natuurlijk het rijk voor haar alleen. En daar besloot ze dan ook optimaal van te genieten. Ze snuffelt en voelt wat aan de camera, en besluit daarna rustig verder op d’r gemakje weg te lopen. Dus zowel Marieke als Kiki beleefden allebei een uiterst spannende avond. Echter lijkt Kiki helemaal alleen, en de avond van Marieke kan nog wel eens uiterst romantisch beëindigen..

Lees ook: Video: Marieke Elsinga gaat helemaal los met collega in donkere kamer

Hevig jeukende Marieke Elsinga krabt erop los

Marieke Elsinga deelde onlangs een iets minder leuk kiekje via Instagram. De presentatrice is natuurlijk al enige tijd bevallen van haar zoontje Jip, maar die zwangerschap brengt vele lasten met zich mee, deelt Marieke. De radio-dj zit namelijk al een aardige tijd flink te krabben. Ze ontdekte één jeukend plekje op haar been tijdens haar zwangerschap. Marieke zou ‘zwangerschapsjeuk’ hebben, wat gewoon na de bevalling zou verdwijnen. Echter was dit niet het geval, en leek het alleen maar erger te worden. Marieke zou last hebben van eczeem! Nu, enige tijd later kampt de presentatrice hier nog altijd mee, en blijft Marieke maar krabben. Ze deelt dit verhaal omdat ze het onderdeel van haar zwangerschap vindt, en dat moeten de ruim 6 ton volgers uiteraard allemaal haarfijn meekrijgen! Het leven, en vooral de zwangerschap, gaat niet altijd over rozen! Ook deelt de presentatrice allerlei foto’s van wat ze doet om deze jeuk te bestrijden. Zoals; natte doekjes over haar benen heen leggen, en vooral haar steun en toeverlaat Jip, eens even éxtra knuffelen.

Lees ook: Foto: Marieke Elsinga toont goedgevuld shirtje

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener?